В Житомирській області у Попільнянському районі ліквідували понад 21 тис. кв. м ямковості.

В Житомирській області у Попільнянському районі ліквідували понад 21 тис. кв. м ямковості.

19.07.18 12:07 0 466
На дорозі обласного значення Попільня – Ружин ліквідували 21 тис. 57 кв. м ямковості у рамках експлуатаційного утримання доріг. Останній раз ремонтували дорогу дуже давно.

Про це розповів 17 липня, голова Попільнянської РДА Роман Суботенко.

«Я вже й не пам'ятаю, коли ця дорога останній раз ремонтувалася. Ремонт ще не закінчений, але результат видно. В деяких місцях латають ями, в деяких суцільно перекривають вирівнюючим шаром. Люди задоволені», – сказав він.

Загалом на дорогах області вже ліквідували 340 тис. 577 кв. м ямковості.

Станом на ремонтні роботи тривають у Хорошівському, Ємільчинському, Житомирському, Малинському, Новоград-Волинському , Овруцькому та Ружинському районах.

Також на Житомирщині вже розпочали ремонт доріг за рахунок митних коштів – першу дорогу ремонтують Черняхів-Високе-Забріддя.

Як і обіцяв голова ОДА Ігор Гундич 23 квітня під час робочої поїздки у Попільнянський район, вже незабаром розпочнеться капітальний ремонт доріг Романівка-Почуйки та Парипси-Почуйки – наразі проходять тендерні процедури.

Очікувана вартість ремонту 4,5 км дороги Романівка-Почуйки становить 17 млн 284,465 тис. грн, а 2,78 км дороги Парипси-Почуйки – 16 млн 787,640 тис. грн. Остаточна вартість доріг буде визначена після проведення електронних торгів.

4

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ