Вірші коханій дівчині

Вірші коханій дівчині

19.07.18 09:39 0 4319

Олександр Високий стверджує, що об'єкт своєї любові потрібно відчувати серцем, а не розумом. У своїх книгах поет представляє кращу колекцію любовних віршів. Світ кохання не має кордонів, і автор зібрав лише мізерну частину того, що відчуває закоханий чоловік. Головна думка, яку намагається донести автор до суспільства, - це те, що потрібно дозволити собі кохати, і тоді весь світ буде вам посміхатися!

Олександр вважає, що в цьому світі є високі почуття, заради яких варто жити. Вони окриляють людину, роблять її кращою, мотивують на вчинки і добрі справи. Любов - це велика Божа ласка, яка дається обраним.

Напевно кожен знає, як несподівано і спонтанно приходить любов. У цей момент все навколо немов розквітає, а душа людини піднімається до хмар. Це може статися абсолютно в будь-який час року, але подія обов'язково буде асоціюватися з весною. Пора, коли все прокидається: відчувається найменший подих вітерцю, трепет трав, коливання пелюсток, спів птахів, ласкавий дотик сонечка.

Олександ пишається, що йому пощастило зустріти найкращу дівчину на світі. Він зробив їй пропозицію, і вона стала його дружиною. Всі вірші про кохання http://vysokiy.kiev.ua він присвячує саме їй.

вірш коханій дівчині

Олександр Високий — український сучасник

Поет закоханий в українську мову. Саме ця мова вважається найкрасивішою і наймилозвучнішою. Крім цього вона неймовірно багата. Тільки завдяки їй людина може висловити всі свої почуття у віршах і піснях, які засіли глибоко в душі. Олександр Високий вважає українську мову найкращим знаряддям для вираження своїх думок.

Поет представляє велику збірку своїх віршів про кохання. На цьому він не думає зупинятися, адже йому є про що сказати публіці. Любов до його дружини безмежна, вона його муза, і він хоче розповісти всьому світу про те, як сильно він любить її. Що ж ще, як не поезія, може максимально чітко передати всю гаму почуттів, котру відчуває людина?

В арсеналі Олександра Високого налічується вже сім збірок віршів. Він також працює з відомими людьми, які виконують його пісні. Нашій культурі потрібні поети, адже на жаль сьогодні, їх дефіцит. Але справжніх талантів не повинно це лякати, а навпаки, Високий повинен стати прикладом для молоді і талантів, які бажають саморелізуватися.

На сайті Олександра Високого представлені всі його вірші. Тут ви зможете черпати натхнення, знайти у віршах щось своє, потаємне, рідне...

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Автобусные перевозки: ...
Наступна новина: Житомирщина: громади ...

КОМЕНТАРІ