На Тернопіллі ДФРР має підтримувати розвиток регіонів,а не фінансувати ремонти,- Геннадій Зубко

На Тернопіллі ДФРР має підтримувати розвиток регіонів,а не фінансувати ремонти,- Геннадій Зубко

21.07.18 12:29 0 495
Мінрегіон удосконалив підходи до підготовки, оцінювання та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які реалізуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Відповідна постанова була підтримана на засіданні Уряду.

«ДФРР має підтримувати проекти розвитку громад, а не фінансувати ремонти. Тому ми визначили мінімальну кошторисну вартість: 5 млн грн для будівництва та 1 млн грн для інших проектів. Це дозволить реалізовувати масштабні проекти регіонального розвитку, які комплексно вирішуватимуть питання територій, зокрема нове будівництво. Адже значна кількість проектів, котрі відбираються регіональними комісіями, є занадто локальними, у той час як проекти, що мають реальний вплив на підвищення індексів конкурентоспроможності та регіонального людського розвитку, у конкурсному відборі не перемагають. Ми змінили це», - так прокоментував прийняття постанови Віце-прем'єр-міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Нагадаємо, Урядом уже затверджено 755 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів ДФРР у 2018 році, на загальну суму 5,8 млрд грн.

Дерело: Урядовий портал

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині діє ...
Наступна новина: Діти учасників АТО з ...

КОМЕНТАРІ