На Тернопіллі степан Барна ознайомився зі станом ремонтних робіт у Жуківській ЗОШ І-ІІІ ст.

На Тернопіллі степан Барна ознайомився зі станом ремонтних робіт у Жуківській ЗОШ І-ІІІ ст.

21.07.18 14:14 0 556
Завдяки енергоефективному проекту у Жуківській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Б. Лепкого здійснюється реконструкція системи опалення і теплотраси на суму більше, ніж 22 тисячі гривень. Зі станом ремонтних робіт, а також готовністю закладу до нового навчального року ознайомився голова Тернопільської ОДА Степан Барна, в рамках робочої поїздки на Бережанщину.

Освіту в даному закладі здобувають близько140 дітей. Учні школи – постійні призери Всеукраїнських учнівських олімпіад, спартакіад школярів Бережанщини, обласних спортивних змагань, а також володарі гран-прі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу патріотичного мистецтва «Козацька слава».

Навчальний заклад користується шкільним автобусом для довезення учнів із сіл Гиновичі та Підлісне, Урманського та Надрічнянського НВК.

«Школа у Жукові однією з перших почала втілювати принципи національно-патріотичного виховання учнів. Діти – наше майбутнє, майбутнє України. Тому ми повинні виховувати їх з любов'ю до українських звичаїв і повагою до культурного та історичного минулого нашої держави. Важливо культивувати у них кращі риси української ментальності», - зазначив Степан Барна.

Очільник області разом з керівництвом та учнями школи вшанували пам'ять Богдана Лепкого та поклали квіти до його пам'ятника – зведеного вперше в історії України саме в цьому місці у 1991 році.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1343173529119562

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителів Тернопільщини ...
Наступна новина: Как правильно подобрать ...

КОМЕНТАРІ