Вчителі Коростишівського району завершили тренінгові курси Нової української школи

Вчителі Коростишівського району завершили тренінгові курси Нової української школи

21.07.18 11:08 0 484
З 1 вересня 2018 року перші класи в Україні навчатимуться за якісно новою програмою навчання в рамках концепції Нової української школи. В області очікується, що до першого класу на 2018-2019 навчальний рік прийде понад 15 тисяч першачків. Для початкової школи наразі закуповуються меблі, дидактичні матеріали та обладнання, ремонтуються класи. А у серпні у регіони надійдуть підручники для першокласників та учнів інших класів.

Вчителі Коростишівського району, які навчатимуть першокласників з 1 вересня 2018 року, успішно пройшли дистанційний курс навчання на сайті студії онлайн-освіти EdEra та завершили навчання у формі очних тренінгових курсів. Учасники тренінгу опрацьовували Державний стандарт початкової освіти, типові програми, питання педагогіки партнерства, організації ефективного і безпечного освітнього середовища, інклюзії, критичного мислення, оцінювання майбутніх першокласників, розробляли тематичний тиждень і тематичний день, орієнтовний розклад уроків для 1 класу, план інтегрованого уроку.

Дискутували, презентували, аналізували, робили висновки. Кожне заняття було надзвичайно цікавим та творчим, активна участь педагогів сприяла підвищенню професійної майстерності.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ