Жителів Тернопільщини навчали вирішувати екологічні проблеми

Жителів Тернопільщини навчали вирішувати екологічні проблеми

21.07.18 13:46 0 536
Навчально-дискусійна панель на тему «Екосвідомість як складова екотуризму» відбулася 17 липня за сприяння відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації і БФ «MagneticОne.Org».

Під час заходу фахівці, батьки, представники ГО, а також усіх охочі обговорили питання, пов'язані з важливістю охорони навколишнього середовища, а також шукали оптимальне вирішення даної проблеми завдяки об'єднанню спільних зусиль. Учасники семінару мали нагоду обговорити в групах ефективні екологічні ініціативи, які вже запроваджені в регіонах України.

Екотуризм – це не просто прогулянка природними та визначними пам'ятками. Це, насамперед, розвиток пошани до природи, підвищення екологічної культури й мінімізація негативного впливу людини на екологію.

Як зазначають у відділі туризму Тернопільської ОДА, екологічний туризм містить у собі елементи усвідомленого позитивного ставлення до природного середовища задля його збереження та примноження. Результатом семінару стане написання проектів, які спонукатимуть до розроблення освітніх та просвітницьких методів навчання екосвідомості населення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ