Переваги покриттів з гумової крихти

Переваги покриттів з гумової крихти

21.07.18 21:50 0 7261

Сучасне багатофункціональне покриття з гумової крихти прекрасно підходить для вирішення найрізноманітніших завдань. Завдяки бездоганним експлуатаційними характеристиками, воно успішно займає одне з лідируючих місць серед аналогічних будівельних матеріалів. До речі, в Україні його можна придбати в компанії https://b-cool.com.ua/.

Сфера використання

Еластична рівна поверхня ідеально підходить для облаштування ігрових і спортивних майданчиків, тенісних кортів і доріжок у парку, авто парковок і прибудинкової території. Вологостійке покриття готове до використання навіть відразу після дощу, а для очищення його досить промити водою зі шланга.

Відмінна ступінь ізоляції і відсутність ковзання дає можливість використовувати сучасний матеріал перед входом в офіси, школи, дитячі садки.

Міцне і яскраве - вірно прослужить протягом довгих років, не звертаючи уваги на капризи природи, надійно оберігаючи приміщення від попадання бруду з вулиці. Воно не вигорає під впливом сонячних променів, не тріскається на морозі, що не просідає і абсолютно байдуже до перепадів температур.

Основні переваги

Антиковзаюче пружне покриття пропонує великий перелік важливих переваг:

  • здатність витримувати значні навантаження без шкоди для оригінального дизайну;
  • екологічна безпека та гігієнічність;
  • стійкість до агресії навколишнього середовища, міцність і довговічність;
  • легкість в монтажі і відсутність спеціального догляду, укладання можна виробляти на будь-яку підставу;
  • різноманіття колірної палітри;
  • травматична безпека.

Унікальні якості матеріалу дозволяють широко використовувати його в різних областях. Важливою перевагою є і його доступна вартість, що пояснюється отриманням "крихти" в результаті вторинної переробки. Безшовне покриття екологічно і не становить загрози для здоров'я, тому може застосовуватися без обмежень. Єдине умова - не укладати покриття поруч з джерелом відкритого вогню.

Таке покриття - гідна альтернатива цементному стягуванні і багатьом іншим матеріалам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кольорові метали: ...
Наступна новина: Особливості експлуатації ...

КОМЕНТАРІ