Переваги мобільних стендів

Переваги мобільних стендів

21.07.18 22:03 0 970

У сучасних ринкових умовах конкурентоспроможний бізнес вже не може обходитися без участі в різних презентаціях і виставках. Кожна компанія, яка бажає розвиватися і процвітати, просто зобов'язана представляти свої експозиції на тематичних і галузевих виставках. Виставки дозволяють знаходити нових клієнтів, вивчати тенденції розвитку та особливості конкурентів, формувати імідж компанії і підтримувати статус в очах потенційних покупців.

Підготовка до виставки має на увазі виробництво рекламної друкованої та роздавальної продукції, а також вибір оптимального обладнання та розробка загального дизайну виставкового стенду.

Виробництво виставкових стендів є найважливішою частиною організації виставки. Ви можете віддати перевагу стендам різних конструкцій - від невеликих буклетниц до багатоповерхових споруд. Вибираючи стенд і світловий короб, в першу чергу, визначитеся з довгостроковістю і періодичністю проведення виставки. Якщо для постійної стаціонарної експозиції можна використовувати виставкові стенди великих розмірів і ваги, то для разових акцій і періодичної зміни місця розташування краще придбати мобільні стенди (до речі, в Києві це можна зробити на сайті https://marathon-print.kiev.ua/)

Серед основних переваг мобільних стендів можна виділити наступні:

  • Простота використання. Легкі мобільні стенди як не можна краще підходять для транспортування і оперативного встановлення в місцях проведення виставок або інших рекламних акцій. При цьому вони повністю виконують основну функцію виставкових стендів, забезпечуючи візуальний контакт з клієнтом. З мобільними стендами оформлення виставкової експозиції займає зовсім небагато часу, зводячи до мінімуму зусилля по встановленню та монтажу. До того ж, не потрібно звертатися до фахівців з установки. Завдяки простоті конструкцій мобільних стендів, їх установку можна робити своїми силами;
  • Широкий вибір. Асортимент мобільних стендів, вироблених на сьогоднішній день, вражає. Залежно від виду рекламної акції, її цілей, методів і місця проведення, можна вибрати виставкові стенди не тільки різних розмірів, але і всіляких забарвлень і геометричних форм, зробивши з їх допомогою свою експозицію яскравою і оригінальною;
  • Універсальність. Ця перевага мобільних стендів полягає в тому, що їх можна використовувати не тільки для проведення виставок. Цей істотний плюс по достоїнству оцінили їх власники, застосовуючи мобільні стенди для проведення рекламних акцій в магазинах і на вулиці, розміщуючи на них наочну інформацію під час семінарів та конференцій, а також роблячи мобільні стенди елементом оформлення інтер'єру офісних приміщень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В'язаний трикотаж: Що це?
Наступна новина: Що таке термінал збору ...

КОМЕНТАРІ