Як вибрати бутси для футболу?

Як вибрати бутси для футболу?

21.07.18 22:35 0 1437

Попит на футбольну атрибутику завжди залишається на дуже високому рівні. Адже футбол є найпопулярнішим видом спорту на нашій планеті. Не виключенням є і взуття, в якій гравці виходять на стадіон - бутси. У цій статті спробуємо з'ясувати, як купити бутси для футболу (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://likefootball.com.ua/), щоб надалі не шкодувати про здійснену покупку.

Вибір будь-якого взуття, в тому числі і спортивного, це справа суто індивідуальна. При покупці увага може бути приділена якості, дорожнечі, фірмі - виробнику, дизайну, забарвленням і т. д. В цьому немає нічого дивного, адже як кажуть: «на смак і колір...».

До того, як вибрати бутси для футболу, багато фахівців у цій галузі радять звернути увагу в першу чергу на три пункти:

  1. Розмір ноги та ширина ступні;
  2. Тип підошви, виходячи з виду покриття, на якому планується грати;
  3. Зовнішній вигляд і певні моделі взуття.

Цього буде цілком достатньо, щоб обновка приносила естетичне задоволення і комфорт під час гри. Отже, про все по порядку.

Як визначити розмір бутс?

Одним з найбільш важливих моментів при покупці бутс є визначення їх розміру. Від цього буде залежати здоров'я ніг, комфортність в процесі гри, а також зношуваність і довговічність у використанні.
Найпростіше піти в магазин і приміряти вподобаний варіант. Однак бувають випадки, коли ту пару взуття, про яку давно мріяв, можна замовити лише дистанційно по телефону або в інтернет - магазині. У такій ситуації необхідно бути дуже уважним:

  1. Варіант № 1.  Якщо серед своєї футбольної атрибутики є оригінальні бутси, то всередині них є бирка з розмірної таблицею різних країн, а також вказана довжина стопи. Виробники спортивного взуття дотримуються єдності в цьому питанні, і їх розмірні сітки збігаються;
  2. Варіант № 2. Якщо покупка футбольних бутс здійснюється вперше, то можна відправитися в найближчий фірмовий магазин того бренду, про який давно мріяли, і приміряти будь-яку схожу модель. Так як розмірна сітка є єдиною в рамках одного бренду, то по цій примірці легко дізнатися свій розмір;
  3. Варіант № 3. І самий банальний спосіб визначити свій розмір стопи - поставити ступню на аркуш паперу, відзначити крайні точки і виміряти відстань між ними за допомогою лінійки. Однак в даному випадку варто пам'ятати, що при виборі бутс важливим є не тільки довжина стопи, але і її ширина.

Вибираючи взуття зі шкіри потрібно врахувати, що з часом вона трохи потягнеться. Тому краще вказувати на підлогу розміру менше. Синтетичні бутси повинні чітко сидіти на нозі, так як в майбутньому такий матеріал не розтягнеться.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що потрібно купити для ...
Наступна новина: У чому переваги ...

КОМЕНТАРІ