У чому переваги металочерепиці?

У чому переваги металочерепиці?

21.07.18 22:40 0 1167

Це питання є найбільш нагальних на сьогоднішній момент у покупця. Непосвяченому людині дуже легко заплутатися в безлічі назв і термінів: Corus, Класик, Монтеррей, Arselor, Гонората, поліестер, пластизол. Спробуємо розібратися, чому ж металочерепиця такий популярний на сьогоднішній день покрівельний матеріал.

Чому люди вибирають металочерепицю?

70 % покупців, яким потрібна покрівля вибирають саме металочерепицю, тому що цей матеріал перевершує інші види покрівлі (ондулін, шифер, полімерпіщана черепиця і т. д.) відразу за кількома критеріями:

Термін служби

Скільки років прослужить метал залежить від того, скільки він зможе сопротівлятся руйнує його коррозіі.Защіта сталевого листа багатошарова, причому з обох сторін.

Такий "бутерброд" забезпечує металочерепиці термін служби в кілька десятиліть, за умови акуратно монтажу і правильної експлуатації.

Невелика маса

Квадратний метр металевої черепиці важить 4-5 кг. Це дуже важливо, тому що металочерепиця несе навантаження на кроквяну систему, стіни, фундамент. Тобто при будівництві будинку ви зможете заощадити чимало грошей завдяки покупки менше кількості будматеріалів. І ще одна перевага при монтажі: не потрібно викликати спецтехніку для подема листів металочерепиці на дах, це цілком під силу зробити вручну.

Ребра жорсткості

У профільованого листа висока міцність завдяки наявності ребер жорсткості, з яких вона складається. Саме тому є можливість робити металочерепицю з матеріалу товщиною 0,45-0,5 мм. І при цьому черепиця може сприймати навантаження, які належить витримувати покрівлі.

Вибір кольору з широкої гами

Це дозволяє кожному замовнику вибрати той колір, який йому подобається і підходить під колір оброблення стін.

Екологічність

Металочерепиця - це екологічно чистий і безпечний матеріал, який не шкідливий для вашого здоров'я.

Простота і швидкість монтажу

Перекрити свій будинок металочерепицею зможе будь-який з нас, не маючи навичок в роботі з покрівлею. Потрібно тільки слідувати інструкції по монтажу. А так, як металеві листи можна виготовити майже будь-якої довжини, то накрити дах - це справа на 1-2 дня, в залежності від складності конструкції ващей криши.

Наявність комплектації

Повний набір комплектуючих дуже важен.Потому, що можна зробити ковзани, вітрові, снігозатримувачі, капельники і т.д. з того ж матеріалу і кольору, що і металлочерепца, при чому будь-яких розмірів і конфігурацій.

Вартість

У порівнянні з іншими видами покрівлі, металочерепиця володіє кращим співвідношенням ціна-якість. А наявність різної якості металу робить цей вид покрівлі найдоступнішим для різних верств населення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати бутси для ...
Наступна новина: Переваги та недоліки ...

КОМЕНТАРІ