Переваги постільної білизни з льону

Переваги постільної білизни з льону

23.07.18 16:36 0 1167

Вибір якісного комплекту постільної білизни - завдання не з легких. Від цього рішення залежить здоровий сон і комфорт всіх членів сім'ї. Ранкове самопочуття також цілком і повністю залежить від якості білизни, на якому спиш всю ніч, тому дуже хочеться зануритися в райські відчуття і приємні сни за допомогою ліжка, ковдри і подушок в «одязі» з натуральної тканини (до речі, придабти лляну тканину можна в інтернет-магазині https://textileplaza.com.ua/ru/tkani/len/). В такому випадку краще вибрати ліжко з льону, адже сон на лляному ліжку збільшує вміст в крові імуноглобуліну А, який відновлює імунну систему. 

Корисні властивості льону

У минулі часи льон вважався лікувальної тканиною, що зараз доводить медицина. Навіть саме поняття «льон» перекладається з латині як «найбільш корисний». Лікарі заявляють про його здібностях прибирати запалення, зменшувати температуру тіла, регулювати повітрообмін. Європейські інститути біології та екології характеризують лляну тканину як найбільш бажаних для використання. На постільній білизні, виробленому з чистого льону, краще і міцніше спиться, завдяки спокійному і здоровому сну.

Постільна білизна з льону - це справжня знахідка тим, хто мріє подарувати острівець спокою і здоров'я собі і своїм близьким, що важко знайти в суєті сучасного світу. Поза всякими сумнівами, білизну з льону краще звичайних тканин, адже льон володіє унікальними властивостями, за які їм дорожили ще в Стародавньому Єгипті. Лляні тканини цінують у всьому світі, а в деяких його відносять навіть до класу «люкс».

Наволочки, простирадла, підодіяльники з льону задовольнять навіть найвишуканіший смак, будуть служити прикрасою кожної спальні, підкреслять достоїнства інтер'єру і організовують максимальний комфорт для відпочинку. Однією з переваг "лляного ліжка" є теплопровідність: прохолода виходить від тканини в спеку, а тепло - в холодну пору року.

Постільна білизна з льону екологічно чисте, гігієнічне, тому що по проведеним дослідженням вчених, тканина є профілактичним засобом шкірних захворювань, завдяки пригніченню патогенної мікрофлори. Значна особливість лляного білизни в тому, що воно не порушує шкірних алергічних реакцій. Якщо Ваша дитина постійно плаче ночами, замініть його звичайну ліжко на лляну. До того ж, термін служби льняного постільної білизни набагато довше, ніж у інших тканин. Чистий льон, без додавання інших матеріалів, прослужить кілька десятків років і не зноситься. Льон - виріб вищого класу. Тому ціна на постільну білизну з льону відповідна - вища, ніж на комплекти, що були виготовлені з інших матеріалів.

Така тканина має гарну повітропроникністю, вона добре провітрюється. Лляна білизна швидко висихає та чудово поглинає вологу, а це добре і в літній період, і при пропотіванні під час захворювання. Льон міцніший, хоча і пропускає повітря. Форма і забарвлення лляних тканин не змінюються і не сереют навіть при пранні з високою температурою, а тільки стають м'якше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Гипсовая лепнина: 5 ...
Наступна новина: Льдогенераторы: Что нужно ...

КОМЕНТАРІ