3 міфи про оригінальні джинси Levis

3 міфи про оригінальні джинси Levis

25.07.18 00:53 0 1384

Лихі 90-ті, коли в Україні масово почали продаватися фірмові джинси, а ще більше - їх підробки, породили безліч певних стереотипів щодо якості імпортної продукції, які міцно засіли в розумах багатьох любителів джинсів, і які на даному етапі є давно застарілими. Сьогодні ми хотіли б розвінчати ці міфи і допоможе нам це зробити співробітник інтернет-магазину https://countryjeans.com.ua/. Отже:

Міф № 1. Якщо джинси Levis коштують дешевше 80 баксів - це підробка

Багато українських покупці звикли до цін в офіційних магазинах дистриб'юторів, що стартує від 100 з гаком доларів за пару, і впевнені, що дешевше їх купити неможливо. Поспішаємо вас порадувати, подібна цінова політика стосується тільки країн Європи, в США оригінальні джинси Levis можна купити і за 10 USD, правда, при збігу багатьох обставин (наприклад, торішня не надто популярна пара в одному розмірі в сезонний розпродаж), середня ж ціна на джинси Levis на ринку США коливається в межах 40-60 доларів. Ось чому джинси в нашому магазині продаються по настільки приємною ціною - ми імпортуємо їх прямо з Америки, а не з Європи, як це роблять офіційні дистриб'ютори. Таким чином, правило «чим дорожче - тим краще» в даному випадку не застосовується, і підробка і оригінал можуть коштувати однаково, просто потрібно купувати у перевірених продавців.

Міф № 2. Справжня класика для чоловіка - це тільки 501

Безумовно, Levis 501 - це класика, але у бренду є ще ряд інших класичних моделей - наприклад, прямі 514 або 505 (їх навіть називають «501 на блискавки»). У той же час 501е недавно стали випускатися в варіаціях з легкої літньої саржі замість традиційного грубого деніму, або химерних забарвлень, які складно назвати класичними. Більш того, ці джинси не завжди підійдуть чоловікам з розвиненими стегновими м'язами, їм вони будуть тісними по стегну, саме тому дизайнери Levi Strauss & Co спеціально для спортсменів розробили 541 Athletic Fit, більш вільну в стегнах. Одним словом, не все так однозначно. Ми рекомендуємо пробувати і інші варіанти, які цілком можуть виглядати на вас навіть більш органічно, ніж легендарні 501-ті.

Міф № 3. Якість джинсів залежить від країни їх виробництва

Багато клієнтів дзвонять нам і запитують, де зроблена та чи інша модель, і дуже скептично ставляться до незвичайних місцях виробництва. Найбільше скепсису висловлюється щодо Китаю, мовляв, там тільки підробки вміють шити. Поспішаємо переконати вас - якість оригінальних джинсів Levis завжди на вищому рівні, незалежно від країни-виробника. Сучасні Левайс шиються в Мексиці, Єгипті і Гаїті (501 класичних кольорів), Китаї (багато жіночих моделі), Бангладеш, Камбоджі, Пакистані, Малайзії, Туреччини, Польщі, Лесото - звідси джинси надходять на американський ринок, і саме їх ви можете придбати в нашому магазині. Є також і пари, пошиті безпосередньо в США, вартістю 150-300 USD, відрізняються один пропонує кращі якості бавовни (виробленого на американській фабриці Cone Mills) і якістю пошиття. Моделі, пошиті за межами США, нічим не відрізняються в плані якості пошиття і терміну експлуатації, автор цих рядків переконався в цьому на власному досвіді. Де б не шився товар, його якість завжди строго контролюється представниками компанії Levi Strauss, правила пошиття, маркування, приховані відмітні знаки однакові на всіх парах, незалежно від місця їх виробництва.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ