Як вибрати сумку для подорожей?

Як вибрати сумку для подорожей?

25.07.18 01:08 0 950

Правильну сумку на колесах зручно котити, зручно нести і зручно везти в транспорті. Головне, щоб колеса не відвалилося. Надійна дорожня сумка додасть подорожі комфорту, а незручна і неякісна змусить нервувати і переживати за речі. Далі, ми розглянемо, як вибрати хорошу сумку для подорожей і розповість нам про це співробітник інтернет-магазину bagstyle.od.ua, в якому її безпосередньо можна купити.

Вибираємо розмір

На габарити багажу можна не звертати уваги тільки в автоподорожі. У літаку або поїзді розмір має значення. Авіакомпанії строго обмежують розміри ручної поклажі і багажу, а в поїзді здоровенну валізу може не протиснутися у вузький коридор і не поміститися під нижньою полицею.

Перед покупкою сумки подумайте, яким транспортом ви частіше користуєтеся і скільки речей зазвичай берете. Якщо ви часто їздите у відрядження, любите подорожувати без нічого і хочете уникнути очікування багажу в аеропорту, вибирайте сумку за розміром ручної поклажі.

Стандартом ручної поклажі в літаку вважається 55х40х20 см, але у різних авіакомпаній розміри можуть відрізнятися - уточнюйте на сайті перевізника. Віддаєте перевагу поїзда? Враховуйте, що розмір багажного відсіку нижнього місця в купе 90х45х35 см.

У більшості випадків дві середні сумки краще однієї великої. Навіть якщо ви подорожуєте всією родиною, скласти всі речі в один баул - не найзручніший варіант. По-перше, сумку не завжди вдасться котити. Іноді доведеться нести в руках, буде важко. По-друге, далеко не всі авіакомпанії дозволяють ділити вага одного багажу на двох пасажирів, і доведеться доплачувати за надмірну вагу вагому суму. З двома сумками обох проблем можна уникнути.

Зверніть увагу на сумки із змінним обсягом. Це може бути спеціальна панель на блискавці - якщо її розстебнути, сумка стане більше. Для м'яких сумок будуть зручні бічні стяжки, які дозволять зменшити обсяг при неповному завантаженні.
оцінюємо вага

Допустима вага ручної поклажі у російських авіакомпаній від 5 до 10 кг, у зарубіжних - максимум 12. Навіть у бізнес-класі ручна поклажа найчастіше обмежена вагою 7-8 кг. При цьому навіть маленька сумка на колесах може важити до 4 кг. Це незручно і невигідно - доведеться брати мінімум особистих речей або здавати сумку в багаж.

Вага багажу теж не безмежний. Норми його безкоштовного провозу в літаку - від 20 до 23 кг, а у «Перемоги» взагалі 10 кг. Чи не обмежувати себе можна тільки в бізнес-класі. Великі дорожні сумки на колесах можуть важити і до 5 кг - є ризик не вкластися в норматив і доплачувати за надмірну вагу. Щоб такого не сталося, при виборі сумки звертайте увагу на її власну вагу.

Солідну вагу виправданий лише для сумок з особливо міцних матеріалів. Якщо вам потрібна «вбивається» сумка, яка витримає будь-яке звернення, вагою доведеться пожертвувати. Чим більше зносостійка тканина і могутніше каркас, тим важче буде сумка.

Найлегші сумки для подорожей випускає американська компанія Osprey. Вона відома легкими і зручними туристичними рюкзаками, і дорожні сумки не стали винятком. В їх полегшеної лінійці Ozone є кілька варіантів обсягу. Сумка для ручної поклажі об'ємом 36 л важить 1.8 кг, а велика 75-літрова модель - 2.3 кг. Така вага досягається завдяки полегшеної конструкції з посиленнями в місцях, схильних до навантаженні. У сумки надлегкий каркас, полегшена ручка і легка, але при цьому міцна тканина - якість і функціональність не постраждали.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги промислових ...

КОМЕНТАРІ