Смартфони Xiaomi: Чи варто купувати?

Смартфони Xiaomi: Чи варто купувати?

25.07.18 19:44 0 876

Смартфони Xiaomi протягом декількох років успішно відкушують нові частини пирога ринку мобільних пристроїв. У бюджетній сфері вони виділяються приголомшливими характеристиками за ціну на порядок гірших аналогів. В середньому і флагманському класі - ставлять актуальне залізо, віднімають від цінника товару 5000-10000 грн і сміливо виставляють на продаж. Але конвеєрний формат випуску новинок може заплутати покупця, змусити розбиратися в незліченних серіях і смартфонах в них.

Ми взяли кілька критеріїв, за якими зазвичай вибирають телефони, і постараємося відповісти на питання - який Xiaomi краще купити в 2018 році (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині http://kokos.com.ua/xiaomi-phones/).

Оригінальний Mi Mix

Місце смартфона виділяється своїм дизайном по праву займає Xiaomi Mi Mix. Це перша модель від Xiaomi, яка претендує на звання Безрамковий. Такий ефект досягнутий завдяки мінімальним бічним рамкам, а також зменшення верхньої шляхом переміщення датчиків, камери на нижню рамку. Крім притягує вигляд дисплея смартфон оснащений чотирьохядерним Snapdragon 821 і відеоприскорювачем Adreno 530.

Бюджетник Redmi 4A

Металевий корпус в купе з привабливою ціною в 90-100 $ - головна фішка Xiaomi Redmi 4A. Телефон заслужено вважається вбивцею своїх бюджетних конкурентів також завдяки процесору від Qualcomm (Snapdragon 425), на відміну від аналогів з Mediatek, і відеоприскорювача Adreno 308. Ємність акумулятора становить 3120 мАг, чого цілком вистачить на день повноцінної роботи.

Флагман Mi 6

Головним смартфоном 2017 роки від Xiaomi по праву є Mi 6. Новітнє залізо разом з обтічним з усіх боків корпусом. Подвійна 12 Мп камера для фотографування портретів з 2x оптичним зумом і стабілізацією. Процесор Qualcomm Snapdragon 835 доповнює графічний чіп Adreno 540, є топовим залізом в 2017 році. Оперативної пам'яті цілих 6 Гб і вбудованою 64/128. Дизайн, матеріали, залізо, нова версія Android - все флагманське за нефлагманскую вартість.

Mi 5 і його камера

Передовий смартфон 2016 року всі ще залишається актуальним. Тактильно приємний телефон з начинкою, яка ще років зо 2 буде актуальною. Головною особливістю Xiaomi Mi 5 вважається його камера Sony IMX298 з дозволом 16 Мп і 4-осьової оптичною стабілізацією зображення. Камера в Mi 6 звичайно краще, але Mi 5 і дешевше. Це компроміс між ціною і якістю, якщо ви не женіться за новинками і купуєте телефон не на один рік.

Висновки

Якщо ви зацікавлені в новинках мобільної індустрії, і не хочете брати застаріле - Xiaomi Mi Mix / Mi 6 виразно для вас. Є тяга до новинок, але обмежений бюджет? Mi 5 натякає на себе, як на надійного супутника, який відповідає вашим запитам. Бюджетник Redmi 4A теж не залишиться без уваги покупців, які не вважають за потрібне переплачувати за зайву продуктивність, якщо і так цілком вистачає. Всі ці моделі представлені на сайті www.eldorado.ua, їх можна подивитися як на сайті, так і в магазинах. Бажаючі можуть подивитися модель вживу, так би мовити, потестировать вітринні зразки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Автоломбард: Основні ...
Наступна новина: Чому варто зупинити свій ...

КОМЕНТАРІ