Чому варто зупинити свій вибір на бормашині Проксон?

Чому варто зупинити свій вибір на бормашині Проксон?

25.07.18 20:03 0 854

Бормашини і гравери Proxxon - це високоточні інструменти з потужними, бесшумними моторами, які здатні виробляти від 5 до 20 000 оборотів за хвилину. Вони витримують великі навантаження, якщо мова йде про інтенсивну роботу на будівництві, виробництві або в домашній майстерні. Нерідко їх купують столярні та меблеві виробники, так як німецький виробник Proxxon відмінно зарекомендував себе серед інших якістю інструменту і доступною ціною (до речі, в Україні бормашини Проксон можна придбати тут).

Застосовують Бормашини Proxxon для обробки самих різних матеріалів: кераміки, дерева, металів, натурального каменю та ін. Наприклад, бормашину Proxxon Micromot 50 ЕF використовують навіть в ювелірному мистецтві. У неї є регулювання швидкості тиристорна, вона електронна і дуже плавна.

За допомогою кутових і прямих бормашин роблять:

  • свердління;
  • фрезерування;
  • гравірування;
  • зачистку;
  • обточування;
  • різьблення.

Бормашини діляться на ті, які працюють виключно по обмеженому набору матеріалів (наприклад, тільки метал або камінь), і універсальні.

До універсальних відноситься і бормашина-гравер для робіт по дереву. Обертання шпинделя виключає биття завдяки надійним шарикопідшипникам. Лита з алюмінію головка забезпечує виняткову стійкість до великих навантажень. Патрони з стали не деформуються навіть після тривалого використання. Їх 3-пелюсткова форма рівномірно розподіляє навантаження і надійно утримує хвостовик. Вони НЕ йдуть ні в яке порівняння 4-х пелюстковими хвостовиками, які масово виробляються з алюмінію.

Ці переваги бормашини по дереву дозволяють їй працювати не тільки з деревиною, а й з:

  1. мінералами;
  2. керамікою;
  3. склом;
  4. пластиком.

Яку бормашину Proxxon краще купити?

Якщо не брати до уваги, що бормашина Proxxon FBS 240 стане в нагоді в господарстві практично кожному, то особливо вона необхідна: столярам, шліфовщикам, моделістам, промисловим будівельникам і майстрам різання по каменю і дереву.

Нерідко бормашина Проксон LB / E використовується електриками під час переробки побутових комунікацій. Подовжена шийка дозволяє обточувати і свердла цегляну кладку і оштукатурені стіни для проводки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Смартфони Xiaomi: Чи варто ...
Наступна новина: Как можно получить вид на ...

КОМЕНТАРІ