На Тернопільщині розпочали реалізацію пілотного проекту щодо залучення інвестицій

На Тернопільщині розпочали реалізацію пілотного проекту щодо залучення інвестицій

26.07.18 10:43 0 532
Керівництво області, представники програми "U-LEAD з Європою", Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, а також робочої групи з розроблення інвестиційного веб-порталу Тернопільської області під час зустрічі обговорили інвестиційний потенціал Тернопільщини, процес відбору земельних ділянок для інвестування та інформаційне наповнення Invest порталу.

«Насамперед потрібно провести глибокий аналіз потенційно можливих секторів інвестування із запропонованих експертами Програми U-LEAD з Європи та Офісу із залучення, підтримки інвестицій UkraineInvest для отримання найбільш привабливої інвестиційної ніші та локалізувати зусилля над їх розвитком» - наголосив заступник голови облдержадміністрації Ігор Вонс.

Також директором Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області було презентовано напрацювання щодо наповнення інвестиційного веб-порталу Тернопільщини. Відбулося обговорення механізму подальшої роботи серед експертів та представників робочої групи.

Довідково:

В рамках Міжнародного інвестиційного форуму ,,Тернопільщина Invest-2018” відбулося підписання Меморандуму щодо реалізації вищезгаданого Проекту між Програмою ,,U-LEAD з Європою” та Офісом із залучення та підтримки інвестицій ,,UkraineInvest” та Тернопільською обласною державною адміністрацією.

Співпраця в рамках зазначеного Проекту сприятиме розвитку економіки області, залученню інвестиційних ресурсів, розвитку інвестиційної інфраструктури, професійних інституцій для залучення та супроводу інвесторів.

Основними напрямками співпраці відповідно до плану-графіку реалізації Проекту: ,,Розвиток інституційної спроможності в залученні інвестицій на регіональному рівні: Тернопільська область” є:

- Оцінка потенціалу, потреб розроблення заходів із залучення цільових інвесторів

- Розвиток інституційної спроможності персоналу у сфері залучення інвестицій;

- Підтримка у створенні інформаційно-маркетингових інструментів;

- Проведення інформаційно-маркетингової кампанії регіону;

- Допомога у формуванні інвестиційних продуктів, та розвитку інвестиційної інфраструктури;

- Адаптація трудових ресурсів для потреб регіонального ринку;

- Здійснення заходів із супроводу та обслуговування інвесторів в регіоні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині планують ...
Наступна новина: Армрестлери з Тернопілля ...

КОМЕНТАРІ