Армрестлери з Тернопілля Андрій Пушкар,Сергій Точинський,Олег Петренко та Ігор Пасєка - переможці міжнародного турніру «LVIV OPEN CUP 2018»

Армрестлери з Тернопілля Андрій Пушкар,Сергій Точинський,Олег Петренко та Ігор Пасєка - переможці міжнародного турніру «LVIV OPEN CUP 2018»

26.07.18 11:06 0 701
130 спортсменів з 24 міст України та гості з Білорусії і Польщі стали учасниками міжнародного турніру з армрестлінгу «LVIV OPEN CUP 2018». Відбувались змагання на арені Львівського нічного клубу «Малевич».

Цього року боротьба проходила у шести вагових категоріях серед чоловіків та однієї категорії серед жінок. Також новинкою змагань стала боротьба серед юнаків (2000 р.н. та молодших). Рівень учасників змагань був на дуже високий, оскільки у турнірі брали участь зірки світового армрестлінгу, зазначили в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

На праву руку у категорії +95 кг проводились змагання в абсолютній категорії, у яких взяли участь найсильніші спортсмени. Переможцем тут став абсолютний чемпіон світу в суперважкій категорії тренер-викладач Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, заслужений майстер спорту України Андрій Пушкар. Наш земляк переміг Петра Маргарінта з Одеси і посів перше місце, завоювавши головний Кубок турніру.

Успішно виступили на змаганнях у Львові і підопічні Андрія Пушкаря - спортсмени Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту. Так, у ваговій категорії 70 кг на праву руку перше місце здобув Сергій Точинський. У ваговій категорії 86 кг на ліву руку переміг Олег Петренко, друге місце посів Ігор Пасєка. На праву руку, навпаки - перше місце виборов Ігор Пасєка, а друге - Олег Петренко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ