Житомирщина: водоканали області мають достатні запаси хлору,проте шукають альтернативні рішення для очищення води

Житомирщина: водоканали області мають достатні запаси хлору,проте шукають альтернативні рішення для очищення води

26.07.18 10:07 0 539
Під час селекторної наради з питань підготовки до опалювального сезону 2018-2019 року першочергово Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко звернув увагу на те, що необхідно на місцях контролювати забезпечення реагентами підприємства водопостачання.

За словами Геннадія Зубка, на ситуація із забезпеченням водоканалів рідким хлором контрольована. Можливий кризовий сценарій усунуто. В Україні вже кілька водоканалів знезаражують воду за допомогою румунського хлору. В майбутньому буде ще поставка хлору з Узбекистану.

Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко доручив головам облдержадміністрацій негайно вивчити питання готовності до локалізації подібних техногенних збоїв.

«В областях мають бути плани реагування та локалізації на підприємствах надзвичайних ситуацій. Потрібно проводити публічну роботу по відбору та перевірці якості води щодня», - наголосив Геннадій Зубко.

За словами голови облдержадміністрації Ігоря Гундича, критичної ситуації щодо забезпечення хлором на жодному водоканалі області наразі немає.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ