Навіщо потрібен чохол на телефон?

Навіщо потрібен чохол на телефон?

26.07.18 19:41 0 1423

Деякі власники дорогих смартфонів не розуміють, навіщо їм чохол на телефон. Вони запитально міркують і задаються питанням, ось багато розумних вчених і інженерів розробили і випустили гаджет, зробивши максимально тонким. Навіщо, я буду його «потовщувати» і «спотворювати» якимось чохлом свою дорогу покупку.

Але все міркування про доцільність використання чохла закінчуються, коли їх мобільний подає на плитковий підлогу або асфальт... І на екрані великого вироби утворилися товсті тріщини, які не дозволяють використовувати смартфон знову. Приходить розчарування на фірму - виробника і образа на весь світ і всесвіт за зіпсовану річ.

Або коли випадково кладеш мобілу з ключами від квартири, а потім виявляєш неприємні подряпини на корпусі і передньої частини і ставати моторошно погано за необачність.

І власники, при придбанні засоби зв'язку, не замислюючись, беруть і чохол, і скло, і плівку.

Виникає питання, де вибрати і купити потрібний аксесуар? Нашому поколінню пощастило, завдяки китайцям, на ринку є фантастичне кількість чохлів на всі види кишенькових ПК і щодня їх надходить все більше.

Хочемо порекомендувати інтернет-магазин http://business-style.com.ua/shop/category/aksessuary/chexly/k/telefonam, де є великий вибір. У маркеті вартість повністю відповідає якості. Часто практикуються знижки, акції, розпродажі, бонуси. У компанії працюють професійні менеджери, які допомагають відповісти на всі питання, і підберуть відповідну одиницю.

Чохли-накладки випускають зовсім неймовірні. Силіконові, шкіряні, гумові, пластикові, металеві, термопластичних - поліуретанові (ТПУ). Прозорі, напівпрозорі, непрозорі, з малюнками, візерунками, всіх кольорів і фактур, під відповідні потреби. Для дівчат і чоловіків - незвичайні, фірмові, нові. Будь ласка, вибирайте. Не обов'язково купувати, просто зайдіть на сайт подивіться і оцініть. Товари якісні, не жовтіють, без сторонніх запахів і доступні по бюджету.

Рекомендуємо не забувати про захисні стеклах. Вони надійно захищають дисплей смартфона, легко кріпляться, майже непомітні і недорого коштують.

Краще брати чохол-силікон разом зі склом. За звонилку можна не турбуватися. Вона спокійно прослужить свій термін в декілька років або поки Ви її не поміняли.

Ще одна перевага, апарат без сколів і пошкоджень можна продати набагато швидше і дорожче.

Мобільник повинен бути захищений!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як працює турбокомпресор?
Наступна новина: Боді і комбідрес: що це і ...

КОМЕНТАРІ