Чернігівська школа №35 матиме два сучасних спортивних майданчики

Чернігівська школа №35 матиме два сучасних спортивних майданчики

29.07.18 14:37 0 677
У цьому році за кошти міського бюджету Чернігова в загальноосвітній школі №35, що в мікрорайоні Масани, тривають роботи по реконструкції стадіону та будівництву нового майданчику для міні-футболу. Вони будуються у відповідності до всіх шніх норм. Уроки фізкультури проводитимуться на сучасних майданчиках з початку нового навчального року. Більше ніж 50% робіт по обох об'єктах вже виконано. Завершення будівництва заплановано на 31 серпня, але очікується, що роботи закінчяться раніше.

Що буде на нових майданчиках, вартість їх будівництва та який об'єм робіт вже виконано станом на 26 липня розповів заступник начальника Управління капітального будівництва міської ради Олександр Макаров.

Новий майданчик для міні-футболу знаходиться напроти центрального входу в школу. Раніше там було звичайне «дворове» поле для футболу, баскетболу з земляним покриттям. Новий майданчик буде зі спеціалізованим штучним покриттям для міні-футболу та огорожею. Вартість будівництва становить понад 1 млн грн. Об'єкт будується за співфінансуванням міського та державного бюджету (50/50). Будівельних робіт на майданчику виконано 60%, залишилося тільки нанести на поле штучне покриття та встановити огорожу. Роботи виконує ТОВ «УМББ».

Поряд, на великому шкільному стадіоні, в результаті реконструкції будуть збудовані футбольне поле, волейбольне поле, смуга перешкод, бігова доріжка, яма для стрибків. Цей проект – переможець Бюджету участі. Вартість будівництва складає 1 млн 374 тис грн. Проект реалізовується виключно за кошти міського бюджету. Роботи виконанні на 75%, їх виконує БПП «Номінал».

На цих майданчиках будуть займатися діти, які навчаються в цій школі, .а також усі бажаючі мешканці мікрорайону.

Майбутній спортивний майданчик для міні-футболу

Реконструкція стадіону

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 30 липня — ...
Наступна новина: Досвiд Тернопiльщини у ...

КОМЕНТАРІ