Житомирщина: ігор Гундич вручив професійні велосипеди найкращим спортсменкам області.

Житомирщина: ігор Гундич вручив професійні велосипеди найкращим спортсменкам області.

29.07.18 11:56 0 517
Відтепер спортсменки Тетяна Рябченко та Ольга Шекель, а також Тетяна Ященко із Житомирщини тренуватимуться на нових професійних велосипедах, які отримали у подарунок від голови ОДА Ігоря Гундича.

Вручив спортивний інвентар керівник області 27 липня.

— «Це добре, що дівчата показують гарний результат. Коли ми бачимо таку динаміку, у нас є бажання допомагати. Будь-який вид спорту – це дороговартісна річ. Але все, що від нас залежить, ми робимо. І плюс 2 таких велосипеди – це запорука успіху, адже ви будете на них і тренуватись, і брати участь у змаганнях. Я вам бажаю покращити свої результати. І коли пройдете відбір на Олімпійські ігри, маєте показати найкращий результат. Розумію, що дуже непросто отримати перемогу на Олімпійських іграх, але вірю, що вам під силу будь-які змагання», – зазначив Ігор Гундич.

Голова ОДА додав, що чимало коштів виділяється на розвиток спорту на Житомирщині.

— «дійсно, для розвитку спорту ми робимо немало. Недаремно ми перші в Україні за кількістю виділених коштів на кожного жителя Житомирщини. Ми достатньо серйозно підходимо до цього. Адже я прекрасно розумію, що коли ми вкладаємо спорт, то не потрібно потім вкладати у лікарні. Здорова дитина та, яка займається будь-яким видом спортом. Тому ми виділяємо кошти і на тренувальні збори, і на спортивний інвентар», – наголосив Ігор Гундич.

Професійні велосипеди сконструйовані спеціально для спортсменок із карбону. Вартість спортивного інвентарю майже 280 тис. грн, які виділили з обласного бюджету.

Спортсменки задоволені таким подарунком, адже тепер на власному велосипеді і тренуватись, і перемагати у змаганнях буде значно легше.

Тетяна Ященко – кандидат в майстри спорту України з велоспорту, спортсменка змінного складу Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності, багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів України, учасниця чемпіонату Європи з велоспорту серед юніорів (Чехія, 2018 р.), переможниця Всесвітньої літньої гімназіади з велоспорту (Марокко, 2018 р.).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ