На Тернопіллі 30 липня — Всесвітній день протидії торгівлі людьми

На Тернопіллі 30 липня — Всесвітній день протидії торгівлі людьми

29.07.18 14:33 0 511
Напередодні Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, 30 липня, Міністерство соціальної політики України проводить інформаційну кампанію в усіх областях України, що має на меті привернення уваги громадськості до соціальних проблем, пов'язаних з торгівлею людьми та дитячим жебракуванням.

З 2016 року Мінсоцполітики почало розробку Стратегії інформаційної політики у сфері протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків. Одним із завдань цієї Стратегії є формування нетерпимої поведінки, нульової толерантності до будь-яких форм експлуатації людини, а також усвідомлення того, що людська гідність та права людини є найвищою цінністю.

Довідково:

У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Підтоплених ...
Наступна новина: Чернігівська школа №35 ...

КОМЕНТАРІ