Виробники електричних систем для автомобілів

Виробники електричних систем для автомобілів

01.08.18 07:50 0 845

Конструкція сучасного засобу пересування включає електроприлади та електрообладнання. Це акумулятори та стартери, деталі системи запалювання, лампи і генератори. Також присутні електричні двигуни малої потужності, вентилятори охолодження радіатора, електро-підйомники стекол. Не менш важливе місце в конструкції електричних систем займають суміжні елементи, як датчики, реле, проводи, покажчики вимірювальних приладів і так далі. Заміна хоча б одного з перерахованих компонентів неминуча в процесі експлуатації автотранспорту.

Що вибрати?

Питання про вибір компонентів для ремонту транспортного засобу і електричної системи завжди є нагальним. Найчастіше замислюються про те, чи виправдовує себе покупка оригінальних елементів, ціна яких, як відомо, досить висока. Фахівці https://avtopro.ua - автозапчасти для іномарок, відзначають, що економити на елементах електрообладнання не варто, так як деякі з них обов'язково повинні складатися з якісних матеріалів і бути зібрані відповідно до прийнятого стандартом. За статистикою найчастіше доводиться змінювати свічки і котушки запалювання, датчики, свічки напруження, акумулятори.

Оригінальні елементи, безумовно, найбільш надійні та довго служать. На вторинному ринку сьогодні значна частина продукції представлена відомими виробниками і фірмами пакувальниками, що пропонують якісні вироби. В основному це аналоги оригіналів. На вироби яких фірм можна звернути увагу?

  • Висока цінова категорія: Bosch, Osram, Delta Autotechnic, ZEN Beru, Sawafuji, NGK, Lucas / TRW, Behr, VDO, Varta, Hitachi, Denso, Valeo, Sho-Me, Delphi, Bremi. Продукція цих компаній майже не відрізняється від оригінальної. Деякі з перерахованих виробників є виробниками оригіналів, і постачають підприємства зі складання автомобілів;
  • Середня цінова категорія: JP Group, B-Tech. Tesla, Lauber, Cargo, Magnetti Marelli, ATS, Brisk, FAE, DIXIE, Delta AT, WAIGlobal USA. Тут представлені товари середнього рівня якості, серед яких зустрічається шлюб і невідповідність якості товарів однієї партії. Найчастіше неякісні товари зустрічаються серед ламп та проводів;
  • Бюджетна цінова категорія представляється європейськими пакувальними брендами рівня Febi і Meyle. Електрообладнання цих пакувальників має досить низьку якість. Товари кращої якості пропонують WPS, Protech, Unipoint.

Висновок

Товари високою і середньої цінової категорії - найбільш оптимальний вибір при ремонті електроустаткування. Навіть при мінімальному бюджеті можна придбати елементи відомих виробників з хорошою репутацією. Не завжди потрібно робити ставку на покупку оригіналів, так як одна і та ж компанія може виробляти продукцію для складання автомобілів і продавати свої деталі на вторинному ринку. При цьому різниця в якості між деталями буває незначною. Складні вузли електроустаткування вимагають самого уважного підбору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ