Легальне українське ТВ на всіх пристроях

Легальне українське ТВ на всіх пристроях

01.08.18 12:08 0 809

Сьогоднішній світ не має меж. Українська молодь навчається в учбових закладах Європи, приймає участь у міжнародних програмах, українці багато подорожують, а дехто їде за кордон працювати. Є і такі етнічні українці, які давно проживають або ж народилися в країнах Європи, в Канаді чи Америці.

Статистика говорить, що на даний час більше восьми мільйонів українців живуть за кордоном.

Українці за кордоном, або боротьба з ностальгією

Звичайно, коли живеш далеко від рідної землі, часом сумуєш за домом, за друзями, за звичним оточенням, за мовою, за улюбленими фільмами чи програмами.
Ностальгія — це не щось абстрактне, це почуття, яке може бути сильним, навіть нестерпним.

Справитися з почуттям ностальгії, відчути далеку домівку трохи ближчою, допомогти дітям, які знаходяться в іншомовному оточенні, вивчити українську мову, бути в курсі подій на Батьківщині, все це можна зробити за допомогою українського телебачення.

Звичайно, в наш час можна спілкуватися в соцмережах, частіше дзвонити друзям, читати українські книжки, але телебачення з живою мовою, з можливістю переглядати канали онлайн, з новинами, ток-шоу, мультфільмами, цікавими програмами, не замінить ніщо.

Українське телебачення для діаспори

Якщо обирати серед операторів, що транслюють українське телебачення за кордоном, Mediacast заслуговує на найбільшу увагу, оскільки пропонує найбільшу кількість українських (і лише українських, не російських!) каналів. На даний час глядачеві доступно 44 канали для перегляду, і кількість каналів весь час збільшується.

Цей факт важко переоцінити, адже така кількість каналів може задовольнити смаки будь-якої родини. Це завдання нелегке, оскільки в одній родині можуть бути і прихильники серіалів, і документальних фільмів, і просвітницьких, чи релігійних програм, а також маленькі любителі мультфільмів.

Одним з основних критеріїв, на які, зазвичай, радять звертати увагу при виборі оператора, окрім кількості каналів, являється відповідність сучасним стандартам, а саме - можливість перегляду програм не тільки по телевізору, але й на усіх пристроях. І тут https://mediacast.tv також на висоті, адже дозволяє дивитися українські канали на телефоні і, взагалі, на будь-яких пристроях.


До речі, дивитися українське телебачення в Європі (і не тільки) можна в зручний для себе час, оскільки функція timeshift дозволяє змістити ефір у часі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ