В Житомирській області медіатека в Черняхівській гімназії очікує на нові меблі та обладнання

В Житомирській області медіатека в Черняхівській гімназії очікує на нові меблі та обладнання

03.08.18 11:47 0 441
Сучасні стильні приміщення, нові зручні меблі, комп'ютерна техніка тепер будуть об'єднані в одному просторі – медіатеці. У серпні в Житомирській області до роботи буде готово близько 15 мультимедійних бібліотек в районах.

До відкриття вже готова медіатека в Черняхівській гімназії. Тут зробили відповідний ремонт. Тепер залишилося отримати меблі та комп'ютери для облаштування простору smart-бібліотеки. Це сучасний мультимедійний заклад, котрий надає значно більший спектр послуг, ніж традиційна бібліотека.

У такій медіатеці можна:

* безкоштовно користуватися комп'ютерами, принтером, ксероксом, мережею Інтернет;

* читати книжки та журнали в друкованому та електронному форматі;

* проводити засідання тематичних та дискусійних клубів, виставки та майстер-класи;

* влаштовувати кінопокази.

Це далеко не всі можливості, котрі будуть доступні з початком нового навчального року для дітей та молоді Черняхівського району. Адже ось такі сучасні медіатеки поєднують в собі навчальні та релаксаційні функції. Відмінність від звичайної бібліотеки полягає не в доповненні технікою, а в тому, що простір smart-бібліотеки є вільним майданчиком для обміну думками.

Кожна медіатека облаштовується меблями, котрі легко трансформуються та переносяться. Таким чином будуть створені різні функціональні зони: для навчання, читання, ігор та відпочинку.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ