Як триває підготовка до будівництва гуртожитків для бійців тернопільської артбригади,побачив Степан Барна

Як триває підготовка до будівництва гуртожитків для бійців тернопільської артбригади,побачив Степан Барна

03.08.18 11:59 0 551
Державна політика вже кілька років поспіль спрямована на розбудову та підтримку Збройних сил України, зміцнення армії та мотивацію військовослужбовців. Цього року ще одним визначальним вектором підтримки з боку держави у цьому напрямі є будівництво гуртожитків для військовослужбовців за стандартами НАТО. На Тернопільщині мають побудувати сім таких гуртожитків, у яких проживатимуть 875 військовослужбовців.

Спорудження житлових приміщень для наших захисників уже розпочали. 31 липня голова облдержадміністрації Степан Барна оглянув, як триває підготовка до зведення гуртожитку на території військової частини у Тернополі, де дислокується окрема артилерійська бригада. Там уже розчистили територію і будівельники будуть приступати до виконання робіт.

« вирішується надважлива складова соціального облаштування українських військовослужбовців. Наші захисники повинні мати комфортні умови життя у своїх постійних місцях дислокації. Ми поступово робимо кроки, що наближують нас не лише до повного відродження української армії, а й цілковитої перемоги над російським загарбником та відновлення територіальної цілісності нашої держави», – зазначив Степан Барна.

Нагадаємо, у 2018 році по всій Україні планують побудувати 180 гуртожитків для військовослужбовців. Загалом на реалізацію вказаного проекту передбачено 2,6 млрд. грн.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1360833160686932

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Кондиционер всем в помощь ...

КОМЕНТАРІ