В зону операції об’єднаних сил вирушили бійці загону особливого призначення «Тернопіль» (фото,відео)

В зону операції об’єднаних сил вирушили бійці загону особливого призначення «Тернопіль» (фото,відео)

03.08.18 08:09 0 481
На чергову ротацію для несення служби та захисту територіальної цілісності нашої держави вирушив загін патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль». Це вже 34-та ротація правоохоронців особового складу Головного управління Національної поліції у Тернопільській області. Як завжди побажати бійцям вдалої служби та щасливого повернення прийшли рідні та близькі, начальник обласного управління поліції Олександр Богомол та голова облдержадміністрації Степан Барна.

Очільник області наголосив, що наші правоохоронці були одними з перших, хто вирушив на Схід боронити наш край.

«34 ротації – це добрий показник довіри до нашого батальйону «Тернопіль» і до нашого Головного управління Національної поліції в області. Я дякую вам щоразу, коли ви здоровими від'їжджаєте і здоровими повертаєтеся», – зазначив Степан Барна.

Дав настанови своїм підопічним також Олександр Богомол. За його словами, у зону операції об'єднаних сил вирушають 30 бійців особового складу. 11 з них нестимуть там службу вперше.

Перед ротацією для правоохоронців провели двотижневі курси із вивчення нормативної бази, практичних дій під час екстремальних ситуацій, під час несення служби на блокпостах та з огляду транспортних засобів, а також провели заняття з домедичної та вогневої підготовки.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1360798427357072

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ