Степан Барна зустрівся з представниками компанії «Грінйард Мікокультура Україна» для обговорення подальшої співпраці

Степан Барна зустрівся з представниками компанії «Грінйард Мікокультура Україна» для обговорення подальшої співпраці

05.08.18 10:24 0 599
Зустріч у двосторонньому форматі, який представляли керівники компанії «Грінйард Мікокультура Україна» (в минулому Мікоген Україна) та керівництво облдержадміністрації, відбулася у четвер, 2 серпня. Під час зустрічі обговорили напрями подальшої співпраці.

Як розповів голова ОДА Степан Барна, дана компанія працює на ринку з 2006 року і займається виробництвом міцелію компостного у вигляді брикетів для вирощування печериць та виробництвом зернового міцелію грибів (печериць), сорт «Мікоген Ш 1» з 2015 року.

Саме тому, за словами Степана Барни, під час зустрічі йшлося про розширення діяльності компанії та запуску третьої фази проекту, яка включатиме впровадження нових технологій з виготовлення міцелію, продовження його вирощування та постачання підприємствам вже пророщеного міцелію, що скорочуватиме час вирощування грибів на окремих підприємствах.

В майбутньому планується вихід компанії на ринки Європейського Союзу. Очікувана сума іноземних інвестицій в компанію 90 млн. грн. та створення ще додаткових 50-ти робочих місць.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1364718980298350

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ