«Тут найкраще. Тут найкраща погода і люди...»,– іноземний інвестор Кім Габа з Данії про Тернопільщину

«Тут найкраще. Тут найкраща погода і люди...»,– іноземний інвестор Кім Габа з Данії про Тернопільщину

05.08.18 12:31 0 641
Приклад успішного підприємства з дансько-українськими інвестиціями маємо у Борщівському районі. Там у селі Вовківці функціонує та нарощує свої потужності ТзОВ "Перейми", яке спеціалізується на тваринництві – вирощуванні свиней, та рослинництві.

Керівник підприємства Кім Нельсон Габа – громадянин Данії, але вже 5 років мешкає в Україні. Тепер його дім тут. Адже з Україною Кіма пов'язує не лише бізнес, а й сім'я – його дружина – українка. З нею вони виховують двох діток.

Коли ми приїхали разом з головою ОДА Степаном Барною до Кіма в гості, то неабияк здивувалися. Він не лише працює сам на фермі, а й живе на її території. На вході до господарства розташований будинок, облаштований дитячий майданчик. Далі – приміщення ферми та поля.

Кім самостійно об'їжджає свою територію. Сам цікавиться усіма справами та бере активну участь у роботі всієї господарки та знає толк як у тваринництві, так і в рослинництві. А ще зізнається, що дуже любить цю справу і має добрих працівників, які також живуть тим, чим займаються.

«Тут найкраще. Тут найкраща погода і люди. Коли є ферма і коли любиш, що робиш – це найкраще», – каже господар ферми…

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Почему стоит покупать ...

КОМЕНТАРІ