На Тернопіллі степан Барна ознайомився з територією у селі Зубрець,де невдовзі збудують сільську амбулаторію

На Тернопіллі степан Барна ознайомився з територією у селі Зубрець,де невдовзі збудують сільську амбулаторію

05.08.18 09:27 0 696
Розвиток сільської медицини – важливе завдання, яке поставило перед собою керівництво країни. Завдяки ініціативі Президента України Петра Порошенка понад 5 млрд. грн. було виділено на всю Україну для того, щоб кожен житель сільської місцевості отримав якісні та доступні медичні послуги. І тому невдовзі розпочинається масштабне перезавантаження первинної ланки медичної допомоги, яке передбачає в першу чергу будівництво нових, сучасних та комфортних амбулаторій.

Перебуваючи у робочій поїздці в Бучацькому районі, голова облдержадміністрації Степан Барна побував у селі Зубрець, де ознайомився з територією, відведеною під будівництво амбулаторії. На цій території є старе приміщення, яке не придатне для використання. Тому у селі побудують повністю нову амбулаторію згідно із визначеними стандартами. На це уже виділили майже 6 млн. грн.

Нагадаємо, на розвиток сільської медицини Тернопільська область отримала 179 млн. грн. Ці кошти передбачені на будівництво 18 нових амбулаторій, придбання автомобілів для сімейних лікарів та оновлення обладнання, яке включає в себе також розвиток телемедицини.

Детальніше про будівництво амбулаторій читайте тут – http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/164200.htm

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1364979296938985

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Зливні лотки і ...
Наступна новина: Чернігів: 9 серпня: конкурс ...

КОМЕНТАРІ