На Тернопіллі у селі Зубрець вшанували пам'ять двох загиблих Героїв Небесної Сотні

На Тернопіллі у селі Зубрець вшанували пам'ять двох загиблих Героїв Небесної Сотні

05.08.18 08:55 0 642
Тернопільщина шанує своїх Героїв. У п'ятницю, 3 серпня, перебуваючи у робочій поїздці у Бучацькому районі, голова облдержадміністрації Степан Барна поклав квіти до пам'ятного знаку Героїв Небесної Сотні, що знаходиться у селі Зубрець. Біля цього меморіалу також запалили лампадки та помолилися за світлі душі двох Героїв – вихідців із цього села Ігоря Костенка та Василя Мойсея.

Пам'ятний знак хлопцям встановили біля сільської ради. Вони обидва загинули 20 лютого 2014 року під час протистоянь на Майдані в Києві.

Також Степан Барна побував на могилі Героя Небесної Сотні Ігоря Костенка. Разом із його батьками вони помолилися за його світлу душу.

Пані Оксана, мама Ігоря, подякувала від сім`ї голові облдержадміністрації Степанові Барні та голові РДА Віталієві Бебиху, всім хто прийшов до пам'ятного знаку, за те, що зробили таку справу, що високо цінують пам'ять не тільки про її сина, а про інших Героїв, які загинули за Україну. «Час іде, та біль не зменшується… Тішить те, що є ті, хто підтримує, втілюєте в життя ті ідеї, за які боролися під час Революції Гідності, та живе за тими принципами, які відстоювали на Майдані», – сказала Оксана Костенко.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1364970800273168

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Зливні лотки і ...

КОМЕНТАРІ