Як вибрати подарунок начальнику?

Як вибрати подарунок начальнику?

06.08.18 18:26 0 1446

Вибрати подарунок начальнику завдання непросте. Презент для керівника (gift to the boss, подарок шефу) повинен бути і оригінальним, і доречним. Ось тому потрібно врахувати деякі моменти.

Перш, ніж купувати подарунок необхідно опитати всіх членів колективу, зважити всі «за» і «проти» і прийти до єдиного рішення. Також при даруванні подарунка потрібно, щоб весь колектив був зібраний в приміщенні, щоб було видно, що презент від всіх підлеглих, а не від групи людей, які бажають відзначитися. Попросіть керівника зайти до вас в кабінет, де будуть всі працівники. Створіть урочисту обстановку, яка підкаже начальнику, що у виборі презенту брали участь всі співробітники.

Якщо ви скептично ставитеся до забобонів, це не означає, що ваш керівник розділяє ваші погляди. Необхідно взяти до уваги всі прикмети, які на слуху. Наприклад, вважають, що не можна дарувати ріжучі предмети (ножі) - це до неприємностей або годинник - знак того, що вони будуть віднімати життєві хвилини людини. До типових прикмет можна віднести такі речі як дзеркала, шкарпетки, шарфи і т.д.

Не даруйте своєму шефу предмети особистого вжитку або побутову продукцію, навіть якщо з начальником спілкуєтеся поза робочим часом. Не порушуйте субординацію на роботі. Навряд чи йому сподобається банний рушник або бритвений набір з одеколоном.

Відповідні подарунки

Подарувати начальнику можна канцелярський набір від популярного дорогого виробника, річну передплату на бізнес-видання або журнал-хобі, наприклад, про риболовлю чи полювання. Якщо ваш керівник цінитель мистецтва, тоді відмінно підійде картина або фоторепродукції творів живопису іменитих художників, а також різні статуетки. Любителю кави - набір різних сортів, модний портсигар або гарну люльку - запеклому курцеві.

На сьогоднішній день дуже популярно дарувати різні сертифікати. Сертифікати бувають різного спрямування і виду: від СПА-салону до вечері в ресторані, або екстремального стрибка з парашутом. Вашому шефу можна подарувати і бар-глобус - відмінний предмет для неформальних заходів з партнерами. Якщо у вашому колективі є творчі люди, зробіть оригінальний настінний календар, де можна показати різні сцени життя вашої організації. Цей презент порадує і здивує начальника.

Пам'ятайте, що презент повинен говорити про вашому шанобливе ставлення до керівника і одночасно підкреслювати статус. При виборі подарунка враховуйте особисті якості начальника, його відносини з командою, і не забувайте про правила ділового етикету.

Як варіант, припускаємо такі подарунки:

  • Ключка для гольфу або більярдний кий. Практично всі солідні люди розслабляються грою в більярд або гольф. І не виключено, що зробивши презент начальнику у вигляді набору куль або більярдного кия, ви підкреслите його положення. При виборі такого подарунка проконсультуйтеся, щоб не купити дешевий аналог;
  • Дорогий елітний алкоголь. Пляшка вишуканого вина або хорошого коньяку підійде у вигляді презенту для будь-якого чоловіка. Чим вище службове становище, тим дорожчий подарунок в грошовому еквіваленті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати акваріумних ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ