Що таке кредитний брокер і як він працює на прикладі Фінарді

Що таке кредитний брокер і як він працює на прикладі Фінарді

07.08.18 11:22 0 1115

Якщо ви коли-небудь оформляли кредит (не важливо, на що саме, на яку суму і в якому банку) - ви напевно в курсі, скільки часу можна витратити на цю задачу. Однак це актуально, якщо ви все робите самостійно. Є й інший варіант: скористатися сервісом від кредитного брокера.

Як працює ця послуга, ми розглянемо на прикладі одного з лідерів ринку - сервісу Фінарді, який може істотно спростити і прискорити нелегкий процес отримання кредиту зі складними умовами: з простроченням, поганою кредитною історією, без прописки, офіційної роботи і т. Д. Нижче ми розберемося з особливостями, перевагами і умовами його роботи, а розповість нам про це головний редактор форуму forum.money-investing.com, на якому можна прочитати відгуки про фінарді (отзывы о финарди).

Кредити: Попередження про ризики

В даному випадку не можна не сказати про те, що будь-який кредит, крім іпотечної позики і кредитної картки з безвідсотковим періодом, без крайньої необхідності брати не варто. Чому? Хоча б просто тому, що в Росії кредит - це узаконений грабунок з кабальної ставкою. Це офіційна позиція редакції журналу з питання споживчих кредитів.

Але теорія - це теорія, а ситуації в житті складаються по-різному, тому, будучи економічним журналом, для тих, кому конче потрібен кредит, ми підготували огляд сервісу, який допомагає вирішувати проблему його отримання.

Як працює кредитний брокер: Коротко про Фінарді?

Фінарді - це не банк і не мікрофінансових організація. По суті, це посередник-агрегатор - сервіс, через який можна отримати кредит.

Сам сервіс кредити не видає, він лише допомагає позичальникові, беручи на себе всі основні етапи оформлення. За свої послуги Фінарді бере комісію, розмір якої залежить від складності заявки і від умов позики.

Зрозуміло, що добросовісний позичальник з гарною кредитною історією і стабільною офіційною роботою з високою зарплатою може піти в банк сам - навіщо йому платити комісію? Але ситуації бувають різні, для багатьох позичальників питання стоїть так: як отримати кредит без офіційної роботи і кредитної історії? Банки відмовляють, час іде, гроші потрібні - в цій ситуації якраз і може допомогти кредитний брокер.

На що дають кредит?

Програма працює з усіма видами кредитів - отримати позику можна на:

  • Нерухомість, а також ремонт житла;
  • Погашення кредиту в іншому банку, під більш низький %;
  • автомобіль;
  • Бізнес (відкриття нового або на розширення / підтримку чинного);
  • Подорожі;
  • Споживчі товари (побутова техніка, меблі).

Хто видає кредит?

Кредит видається банком-партнером. З Фінарді співпрацює 40 банків (актуально на початок 2018 року). Найбільшими банками-партнерами є:

  • Сбербанк;
  • ВТБ;
  • ВТБ 24;
  • Альфа Банк;
  • відкриття;
  • UniCredit Bank;
  • Россельхозбанк.

Така велика кількість банків-партнерів, а також наявність в списку найбільших підприємств - істотний плюс. Більшість інших подібних агрегаторів співпрацюють з куди меншою кількістю партнерів, так і в списку у них не завжди є такі надійні компанії.

На сайті є розділ з фото сертифікатів співробітників, виданих банками-пратнера.

Скільки грошей можна взяти в кредит через брокера?

За запевненням на сайті - схвалюють позики від 30 тисяч до 300 мільйонів рублів. Природно, що занадто великі суми «звичайному» людині не дадуть, тому розраховувати потрібно виходячи з реальних умов.

Наприклад, якщо ви хочете оформити кредит на покупку житла вартістю в 2 мільйони, маєте офіційне працевлаштування з окладом в 35-40 тисяч - то вам цілком можуть схвалити всю суму. А ось якщо ви захочете в 18 років, не маючи постійного місця роботи, взяти 5-10 мільйонів на бізнес - вам їх навряд чи схвалять.

Так що максимальна сума залежить і від мети позики, і від умов, і від того, хто саме буде подавати заявку.

Кому схвалюють видачу кредиту?

Будь-яких обмежень і умов на сайті Фінарді немає. Тому вимоги до позичальників звичайні: вік від 18 (а краще - від 21) років, в ідеалі - чиста кредитна історія, стабільний дохід і офіційне місце роботи з безперервним стажем хоча б на півроку. Схвалити заявку можуть і в інших випадках (наприклад - якщо в минулому у вас були проблеми з погашенням кредиту), проте і умови напевно будуть гірше (ставка вище), і стелю суми - менше.

Цікаво, що сервіс Фінарді гарантує видачу кредиту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Аминокислоты BCAA ActivLab ...
Наступна новина: Обмінники криптовалюти: Що ...

КОМЕНТАРІ