Подорожі до США: 9 найцікавіших місць

Подорожі до США: 9 найцікавіших місць

07.08.18 12:48 0 1359

Визначити яке місце найбільш цікавим в США, все одно, що намагатися вгадати улюблене вино Вашого сусіда. У кожної людини різні смаки щодо історії, природи, науки, мистецтва і розваг, на щастя, США пропонує велику різноманітність знакових місць, завдяки чому кожен зможе знайти щось цікаве для себе здійснюючи подорожі до Америки.

Пропонуємо Вашій увазі 9 найцікавіших місць Америки за версією проекту Шоколад Колумба, де безпосередньо можна замовити авторські тури в США.

Нешнл Молл, Вашингтон округ Колумбія

Нешнл Молл унікальний комплекс пам'яток, музеїв, навчальних закладів та інших історичних місць Америки, сконцентрованих в одному місці. Щорічно понад 24 мільйонів туристів приїжджають в столицю США, щоб прогулятися по знаменитій алеї. Якщо Ви цінитель історії, то можете бути впевнені, це місце не залишить Вас байдужим.

Колоніальний Вільямсбург, штат Віргінія

Це місто було засноване в 1632 році і носив назву "Середня Плантація", поки в 1699 році не було перейменоване в Вільямсбург. Воно розташоване в штаті Віргінія між річками Джеймс і Йорк, раніше вважався другою колоніальної столицею штату після Джеймстауну.

Історичний район Вільямсбурзі вважається музеєм під відкритим небом. У відтвореному за подобою американського містечка 18-го століття, туристи можуть відвідати справжні або точні копії колоніальних будинків і урядових будівель. Жителі міста (актори) виглядають так само як в епоху американської революції.

Якщо Ви знаєте англійську мову, поговоріть з людьми, і Ви почуєте як звучав діалект колоністів. У Вільямсбурзі можна обговорити політичні ідеї Д. Вашингтона, а також Т. Джефферсона, а в одній з колоніальних таверн насолодитися стравами американської кухні 18-го століття.

Вільямсбург вважається одним з кутів Віргінського історичного трикутника, який також включає Йорктаун і Джеймстаун.

Дісней Уорлд

Дісней Уорлд - центр відпочинку Уолта Діснея, Флорида

Дісней Уорлд всесвітній центр розваг, розташований недалеко від Орландо, штат Флорида на території двох містечок Лейк Буена Віста і Бей Лейк. Не переплутайте Дісней Уорлд з Діснейлендом, що знаходяться в Анахаймі, штат Каліфорнія.

Літні Котеджі, Ньюпорт, Род-Айленд

В кінці XIX століття одна з найбагатших родин Америки Вандербільт, вибрала Ньюпорт місцем свого літнього відпочинку. Незабаром кращі архітектори і будівельники того часу працювали не покладаючи рук над черговою резиденцією знаменитих мільйонерів. Їх завданням було втілити в життя світ, зображений в романі Едіт Уортон, «Епоха невинності».

Будівництво розкішних палаців для сім'ї Вандербільд було пристрастю. Ви можете переконатися в цьому, відвідавши їх шикарні резиденції в Ньюпорті. Мармуровий будинок, в якому з 1892 року жив Вільямом К. Вандербільт, вражає своїм багатством і вишуканістю. А найвеличніший особняк, належав старшому брату Вільяма, Корнеліусу II. The Breakers 70-кімнатний палац побудований в стилі італійського палаццо (на фото), площею 6 000 квадратних метрів був побудований в 1895 році. У той час, на його будівництво було витрачено понад 12 мільйонів доларів (близько 335 мільйонів доларів на сьогоднішній день). В даний час ця садиба найбільш популярною пам'яткою Ньюпорта.

емпайр стейт білдінг

Емпайр Стейт Білдінг, Нью-Йорк

Емпайр Стейт Білдінг завжди було особливим будівлею. Незважаючи на те, що в Нью-Йорку більш красиві споруди, наприклад Крайслер Білдінг, і більш високі, все ж Емпайр Стейт Білдінг залишається королем хмарочосів Америки.

Херст-Касл, Сан Симеон, Каліфорнія

Між Лос-Анджелесом і Сан-Франциско розташовується невелике містечко Сан-Симеон. Він відомий тим, що в його околицях знаходиться знаменита садиба побудована сенатором Вільямом Рендольф Херст.

Головний садибний будинок розташований високо над океаном на «Зачарованому пагорбі» і включає в себе 56 спалень, 19 віталень, 61 туалетну кімнату. На території садиби знаходиться приватний аеродром, кінотеатр, кілька басейнів, приватний зоопарк і вісім садів, яким позаздрить будь-який ботанічний сад.

Стилізація садиби виконана за проектом архітектора Джулії Морган і самого Хьорста. Будівництво почалося в 1919 році і тривало цілих 28 років.

Сьогодні садиба Херста Державним історичним пам'ятником. Це місце дуже популярне серед туристів, тому рекомендуємо бронювати вхідні квитки за 7-8 тижнів до запланованої дати відвідування.

Ворота Заходу

Ворота Заходу або Арка в Сент-Луїсі, штат Міссурі

Величезний пам'ятник у вигляді арки, заввишки 192 м (і такою ж шириною) називають також обеліском, пірамідою, вежею або статуєю, розташований в місті Сент-Луїс, штат Міссурі на західному березі річки Міссісіпі. Арка найвищим пам'ятником в США. Обеліск виготовлений з нержавіючої сталі, а його вага становить 43 000 тон. Будівництво арки в Сент-Луїсі тривало 2 роки, з 1963 по 1965 рік. Арка була побудована на честь переселенців внесли великий вклад в розширення Сполучених Штатів.

Великий каньйон, Аризона

Дивлячись на Гранд-Каньйон, людина відчуває себе піщинкою серед найбільшого ущелини Землі. 460 кілометрів в довжину і понад 1800 метрів в глибину, Великий Каньйон простягається від Лі Феррі, штат Арізона до озера Мід, штат Невада.

Одним з популярних місць Гранд Каньйону оглядовий майданчик «Скайуок» (Skywalk), міст виготовлений у формі прозорої підкови, шириною 65 футів, який простягається в повітрі. Вхідний квиток на унікальну оглядовий майданчик становить 70 доларів, проте отримані емоції коштують цих грошей.

Парфенон, Нешвілл

Парфенон, Нешвілл, штат Теннессі

Для багатьох відкриттям те, що в Нешвілі знаходиться повномасштабна копія Афінського Парфенона. Усередині храму знаходиться 13 метрова статуя грецької богині Афіни, а також колекція з 63 картин американських художників XIX і XX століть.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Обзор автомобиля Audi A5

КОМЕНТАРІ