Тернополянка Ольга Зазуляк разом із командою українських легкоатлетів з інвалідністю здобули перемогу на чемпіонатi Європи

Тернополянка Ольга Зазуляк разом із командою українських легкоатлетів з інвалідністю здобули перемогу на чемпіонатi Європи

08.08.18 09:16 0 708
Успiшно виступили українські паралімпійці на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями розумового і фізичного розвитку, що відбувся у Парижі.

У змаганнях взяли участь спортсмени з інвалідністю з 23 країн Європи. Як повідомляє Національний комітет спорту інвалідів, від команди України виступило 12 учасників, котрі посіли перше загальнокомандне місце. Загалом українські легкоатлети на чемпіонаті Європи 2018 року у Парижі вибороли 21 медаль: 15 золотих, 4 срібнi та 2 бронзовi нагороди.

Щодо виступу представниці Тернопільського центру «Інваспорт», майстера спорту України міжнародного класу Ольги Зазуляк, то у стрибках в довжину та потрійному стрибку наша землячка посіла четверте місце, в естафеті 4х400 разом з колегами по команді Іриною Кадибою, Оленою Роздобудько та Людмилою Даниліною стала бронзовою призеркою, а в естафеті 4х100 метрів, виступаючи з Юлією Шуляр, Оленою Роздобудько та Людмилою Даниліною, здобула звання чемпіонки Європи.

Додамо також, що з 20 до 26 серпня Ольга Зазуляк у складі збірної паралімпійської команди України братиме участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики в місті Берлін, зазначили в обласному управлiннi фiзичної культури та спорту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігів: Двоповерхову ...

КОМЕНТАРІ