В Житомирській області в Овручі скоро функціонуватиме нова мультимедійна бібліотека

В Житомирській області в Овручі скоро функціонуватиме нова мультимедійна бібліотека

08.08.18 09:36 0 529
Нові комп'ютери, сучасні планшети, мережа Інтернет, багатофункціональний пристрій, телевізор – усім цим можна буде незабаром користуватися безкоштовно в Овручі. Для дітей та молоді наприкінці серпня розпочне свою роботу сучасна медіатека в Овруцькій ЗОН №4.

У новому навчальному році учні зможуть користуватися якісно оновленими бібліотеками. По всій області створюються сучасні мультимедійні бібліотеки, котрі надають значно ширший спектр послуг.

До відкриття вже готова медіатека в Овруцькій ЗОШ №4. На ремонт приміщення та закупівлю обладнання та меблів використали 360 тис. грн. (порівну з обласного та місцевого бюджетів).

Оновлена smart-бібліотека складається з двох кімнат, які мають комфортний дизайн. Медіатека обладнана 3 стаціонарними комп'ютерами, ноутбуком, smart-дошкою, мультимедійним проектором, 2 планшетами, багатофункціональним пристроєм та телевізором.

Сучасна мультимедійна бібліотека – мобільний майданчик, який можна трансформувати відповідно до потреб користувачів. Це головна відмінність від традиційного бібліотечного закладу. Тому навіть меблі для медіатеки обираються легкими та мобільними, щоб можна було швидко змінювати локації та створювати необхідні зони для навчання, ігор, тренінгів, тощо.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Маленькі чернігівці ...

КОМЕНТАРІ