Туристичний потенціал Житомирщини презентували на ярмарку

Туристичний потенціал Житомирщини презентували на ярмарку

08.08.18 11:46 0 447
Представники туристичного бізнесу області, ОТГ, громадськості та журналісти зібралися разом для оцінки результатів роботи із розвитку туризму в регіоні. Презентація та обговорення відбулися 6 серпня, під час «Ярмарку туристичних пропозицій Житомирщини».

Участь у роботі ярмарку взяли в.о. начальника управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва та директор Обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук.

— « хочу презентувати напрацювання експертної групи, яка займається оновленням культурних інституцій в області. Розпочали ми з обласного центру – Житомира. Шкода, але через близьке межування із Києвом спостерігається відтік молоді, що могла б розвивати наш регіон. Нами було визначено кілька культурних напрямків, які б могли допомогти зупинити це негативне явище», - розповіла Тетяна Парфентієва.

Також під час презентації в.о. начальника управління культури та туризму показала всім присутнім концепцію музею природи та історії, що буде знаходитися в Магістраті.

Директор Обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук презентував ролик про туристичний розвиток області – від сьогодення до планів на 2020-2030 роки. Зокрема, він розповів про концепцію фестивального Житомира, наголосивши, що цьогорічні літні фестивалі – це лише початок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ