Клеї і клейові системи 3M

Клеї і клейові системи 3M

08.08.18 16:26 0 1150

Клеї і клейові системи 3M TM Scotch-Weld пропонують широкий спектр рішень, які дають велику свободу у виборі проектних рішень і знижують ризики, часто виникають при використанні традиційного кріплення. Для досягнення ефективних результатів при проектуванні і виробництві ми пропонуємо епоксидні, акрилові і поліуретанові конструкційні клеї, анаеробні, термоплавкі, аерозольні клеї, а так само системи швидкого затвердіння на водній основі.

Клеї і герметики 3М задовольняють всім вимогам до якості і технологічності, і тому широко застосовуються в будівництві, промисловому виробництві, ремонтних роботах і т. д.

На ринку представлені різні види клею, адгезиви і герметики виробництва компанії 3М.

Аерозольні клеї 3М

Клей - аерозоль 3М використовують без попередньої підготовки поверхні. Клеї в аерозольній упаковці швидко створюють міцне клейове з'єднання, при цьому легко наносяться однією рукою. Клей - аерозоль застосовується для металу, пластмас (в тому числі поліетиленів і поліпропіленов), шкіри, дерева, такни, поролону, гуми. Висока точність нанесення робить аерозольні клеї - адгезиви прекрасним засобом для чіткого точкового розпилення. Крім того, від аерозольного клею не залишається плям, він не просочується в склеюються (навіть пористі) матеріали. До речі, придбати їх можна на сайті http://www.business-partner.com.ua/uk/klei-3m-adgezivi/aerozolni-klei-3m-scotch-weld/.

Контактний клей 3M Fastbond

Клей Фастбонд дозволяє склеювати матеріали навіть в закритому приміщенні. Контактний адгезив на водно-дисперсійної основі Fastbond (Фастбонд) застосовується для склеювання пластикових ламінатів, декоративних дерев'яних деталей, листових матеріалів, плівок, тканин.

Двокомпонентний клей 3M Скотч-Велд

Це окреме сімейство адгезивів 3M (конструкційні клеї). Ці адгезіви застосовуються тоді, коли потрібно особливо висока міцність з'єднання. Вся лінійка двокомпонентних клеїв підвищеної міцності Скотч-Велд поставляється зі спеціальними аплікаторами системи EPX - адгезив змішується в шнекової насадки і наноситься безпосередньо на поверхню за допомогою аплікатора.

За допомогою двокомпонентного клею можливо склеювати метали, дерево, пластики, в тому числі поліетилен і тефлон, кераміку, камінь. Двокомпонентні адгезиви Scotch - WeldTM склеюють матеріали з конструкційної міцністю, тобто з міцністю не менше 7 МПа (якщо тільки це дозволяє міцність самих матеріалів, що склеюються).

Поліуретановий однокомпонентимі клей Джет Велд

Поліуретанові клеї Jet-Weld - це однокомпонентні адгезиви, які активуються при високій температурі. Пневматичний термопістолет робить нанесення адгезиву точним і швидким, не вимагаючи застосування додаткового обладнання. Адгезів застосовується для склеювання дерева, пластику, металів і скла з високими характеристиками міцності і на довгий термін.

Адгезиви Джет Мелт

Адгезиви Jet Melt - це серія клеїв 3M з низькою і високою швидкістю затвердіння. Прозорі адгезіви застосовуються для склеювання дерева, пластику, молдингів. Вибрати адгезив з необхідними характеристиками не складе складності.

Клеї і герметики аналоги Локтайт

Адгезиви і герметики Rite-Lok TM Райт Лок - аналоги клеїв і герметиків марки loctite. Адгезиви і герметики Rite-Lok TM - анаеробні, ціаноакрілатние клеї і аерозолі, УФ-клеї - багато в чому перевершують клеї loctite і можуть ефективно використовуватися там, де традиційно застосовуються клеї Loctite.

Анаеробні адгезіви Rite-Lok TM, також як і клеї loctite, застосовуються в автомобілебудуванні та інших галузях промисловості. Склад анаеробного клею Rite-Lok TM розрахований на швидке склеювання деталей в умовах утрудненого припливу повітря.

Для склеювання «важких» матеріалів - полівінілхлорид, поліетилен, метали - застосовується Ціаноакрілатний клей Rite-Lok TM. Цей аналог loctite практично миттєво фіксує одну деталь щодо іншої.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ