Чоловічі кросівки Nike Air Max 270

Чоловічі кросівки Nike Air Max 270

08.08.18 21:21 0 1001

Шанувальники американського бренду Nike довгий час очікували появи лінійки Air Max 270 і в кінцевому підсумку були в повній мірі винагороджені за своє терпіння. Нові кросівки вийшли по-справжньому ефектними в плані дизайну і в цілому увібрали в себе все найкраще з 180-ї і 93-ї моделей. За словами розробників це чи не перші лепехи спеціально створені для активної експлуатації в міських умовах, а можливість спортивного використання - лише приємний бонус до цього. Силует розглянутих Найк володіє так званим ефектом трампліну, який максимально пом'якшує кожен крок і повністю захищає ступню від перевтоми.

Досягненню зазначеної ефекту також сприяє наявність в даних зразках технологічних інновацій і зокрема амортизаційної підошви нового покоління. Зважившись придбати Nike Air Max 270 (до речі, зробити це можна на сайті https://sport-line.in.ua/p723407242-muzhskie-krossovki-air.html), ви вже на наступній день зможете насолодитися перевагами останньої. Навіть екстремальне стан більшості вулиць міст України не зможе порушити ваш комфорт.

Структура підстави взуття спроектована з ультралегкого текстилю mesh. Він дуже еластичний і легко підлаштовується під форму ступні. З цього випливає гранично зручна посадка і подальше за нею носіння. Видно, що верхня частина розглянутих крос містить безліч вентиляційних отворів. Останні проводять повітря і тим самим виключають можливість виникнення вологи навіть в самих жарких і екстремальних умовах.

Але не верх є головною особливістю Найк, а їх підошва. Її можна умовно поділити на дві частини: передню з піни подвійної щільності і задню, в яку впроваджена висока видима подушка Max Air. Це у всіх сенсах універсальний амортизатор, який легко гасить найсерйозніші спортивні навантаження, не кажучи вже про повсякденні прогулянках і т. д.

Більшість моделей лінійки пофарбовані в темні тони. Це пов'язано з тим, що подібні варіації палітри якісно підкреслюють агресивну спрямованість взуття і добре поєднуються з різними варіантами верхнього одягу. На сьогоднішній день найбільшою популярністю серед чоловіків користується синя модель з однойменною назвою "Navy Blue".

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ликвидация юридического ...
Наступна новина: Портал “Солнечный свет” ...

КОМЕНТАРІ