Степан Барна привітав будівельників області з професійним святом: Вашу роботу неможливо недооцінити!

Степан Барна привітав будівельників області з професійним святом: Вашу роботу неможливо недооцінити!

10.08.18 11:35 0 534
Робота будівельників - це наповнення бюджетів та виконання робіт. Тому коли є розуміння цих двох складових, є розуміння важливості цієї сфери в Тернопільській області і в Україні. На цьому закцентував голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час відзначення будівельників області та людей безпосередньо дотичних до цієї професії з нагоди їх професійного свята.

"Для мене важливо, щоб спільні зусилля, котрі ми докладаємо разом із головою обласної ради, народними депутатами України від Тернопільщини, приносили конкретний результат. І коли ми виїжджаємо відкривати нові об'єкти, створюємо належні умови для навчання та виховання дітей, забезпечуємо наближення надання соціальних та інших послуг до людей через центри надання адміністративних послуг, то цього неможливо недооцінити", - звернувся Степан Барна до найкращих працівників будівельної галузі області.

Він підкреслив, що за останні три роки в області стало суттєво більше капітальних вкладень. До порівняння: у 2014 році Тернопільщина отримала 12,5 млн. грн. на капітальні вкладення, у 2018-ому - 650 млн. грн. і це без врахування коштів на будівництво та ремонт доріг.

"Багато хто з вас долучається не тільки до розвитку краю, а й працює над підняттям економіки, наповнення місцевих бюджетів, збільшенням середньої заробітної плати, розбудови військових частин. І моя окрема вдячність всім тим компаніям, які долучалися до будівництва фортифікаційних споруд у 2015 році, які ми будували на лінії розмежування у Попасній та Золотому. Дякую, що ви допомогли державі у скрутний для всіх нас час і надалі продовжуєте працювати над її розбудовою", - зазначив голова ОДА.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1373791526057762

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: три дні ...
Наступна новина: Тернопільські веслувальники ...

КОМЕНТАРІ