Різновиди аксесуарів для мобільних телефонів

Різновиди аксесуарів для мобільних телефонів

10.08.18 11:16 0 1825

Поява кожного нового виду техніки ставить перед дизайнерами заводів-виготовлювачів завдання створити до нього повний комплект аксесуарів. До речі, ви можете придбати мобильные аксессуары в интернет магазине VEST. Незважаючи на те, що головними функціями цих виробів є захист і комфорт у використанні, дизайн також не стоїть на останньому місці. Які ж бувають аксесуари для телефонів, в чому їх особливості і функціональні можливості?

Чохли

Чохли для мобільного телефону можна використовувати для захисту виробу від механічних пошкоджень і максимально довгого збереження його зовнішнього вигляду. Чохли бувають шкіряні, пластикові, силіконові або ж виконані їх матерії. Вони розрізняються формою, кольором, стилем і зручністю у використанні.

Шнурки

Кріплення для мобільного захищає пристрій від вислизання з рук і випадкового падіння. Шнурки можуть бути різної довжини, все залежить від того, як власник стільникового збирається носити телефон: на шиї або в кишені. Шнурки можуть бути одноколірні (звичайні) або брендовані (з нанесенням логотипу виробника).

Тримачі

Тримач, який часто називають підставкою - це аксесуар, завдяки якому телефон завжди буде знаходитися під рукою на видному місці. Він незамінний і вдома, і в офісі, і в автомобілі. Тримачі виробляють найрізноманітніших, часто досить оригінальних форм і конструкцій. Вони можуть бути пластикові і силіконові, поворотні і нерухомі, суміщені з підзарядкою і без неї.

Кишені на пояс

Кишені на пояс (чохли на ремінь) - це аксесуар для серйозних і ділових людей, яким не пристало носити телефон в кишені або на шиї. Як правило, ці аксесуари для стільникових виконані зі шкіри або шкірозамінника, мають надійне кріплення на пояс і кнопку для захисту телефону від випадання. Чохли на пояс - універсальні і підходять практично під будь-яку модель телефону.

Bluetooth гарнітури

Ці пристрої бездротового зв'язку дозволяють звільнити руки в момент розмови по мобільному. Вони незамінні для тих, чия робота пов'язана з постійним телефонним спілкуванням.

Голографічні наклейки

Цей аксесуар не тільки зробить мобільний телефон стильним і оригінальним, але і захистить новий дорогий корпус від подряпин і потертостей. Крім цього голографічні наклейки мають властивість знижувати випромінювання, що виходить від стільникового, захищаючи його власника від впливу електромагнітного поля.

Це далеко не всі аксесуари для мобільних, які представлені в спеціалізованих магазинах. До виробів, що підвищує комфортність у використанні стільникових, також відносяться додаткові батареї, гарнітури, віброкліпси, брелоки, системи hands-free і багато іншого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Житомирщині обласний ...
Наступна новина: Житомирщина: три дні ...

КОМЕНТАРІ