Чернігів: Вимагайте дотримання правил благоустрою від своїх ЖЕКів та ОСББ!

Чернігів: Вимагайте дотримання правил благоустрою від своїх ЖЕКів та ОСББ!

11.08.18 14:19 0 601
Вже кілька місяців поспіль на щотижневих нарадах міського голови оприлюднюються фотодокази порушення правил благоустрою у Чернігові. Матеріали готуються комунальним підприємством «Муніципальна варта», яке здійснює контроль за чистотою в місті.

9 серпня, увагу керівників служб акцентували на багаторазових порушеннях благоустрою з боку ЖКП Корпорації «ОБЛАГРОПРОМБУД». Це підприємство обслуговує ряд багатоповерхових будинків у районі вул.Рокоссовського. Відповідні фото показали учасникам наради.

За словами керівника КП "Муніципальна варта" Віталія Хрустицького, «ОБЛАГРОПРОМБУД» багаторазово порушував Правила благоустрою, а накладені штрафи оскаржував в суді. Як видно з фото, й до на підпорядкованій території ладу не наведено.

"Містяни повинні вимагати від свого ЖЕКу чи ОСББ навести порядок на підвідомчій території. Адже саме мешканці міста сплачують за виконання послуги. Ми проведемо зустрічі з мешканцями будинків, які обслуговує «ОБЛАГРОПРОМБУД». Можливо, їм варто задуматись над створенням ОСББ", - вважає Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На фото: територія обслуговування ЖКП Корпорації «ОБЛАГРОПРОМБУД»

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: середня ...
Наступна новина: Майже півсотні дітей ...

КОМЕНТАРІ