Чернігів: Владислав Атрошенко привітав колектив провідного будівельного підприємства регіону з професійним святом та ювілеєм

Чернігів: Владислав Атрошенко привітав колектив провідного будівельного підприємства регіону з професійним святом та ювілеєм

11.08.18 14:41 0 692
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко напередодні Дня будівельника особисто привітав з 20-річчям створення провідне будівельне підприємство регіону – ДП "УкрСіверБуд".

Компанія створила для чернігівців близько 500 робочих місць і тільки в нашому місті звела 33 багатоповерхових житлових будинки на 3 тисячі квартир.

— - Дійсно, протягом 20 років у непростих умовах, коли змінювалося законодавство, змінювалися різні політичні течії, компанія "УкрСіверБуд" встояла і є лідером на будівельному ринку області. Приєднуючись до всіх вітальних слів, я хочу побажати підприємству подальшого зростання, збільшення обсягів зданого житла не тільки в Чернігові та області, а навіть за межами регіону. Але тільки за однієї умови: щоби податки сплачувалися в місті, - сказав Чернігівський міський голова, вітаючи колектив підприємства на урочистостях, що відбулися 10 серпня в обласному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

Він побажав щастя, здоров'я, успіхів та наснаги всім працівникам компанії.

— - Чернігів може слугувати прикладом у тому, як потрібно постійно дбати про підвищення соціальних стандартів працівників робітничих професій. Для прикладу, у кошторисних розрахунках проектів будівництва на 2019 рік ми закладаємо зарплату робітника до рівня у 9 тис. грн. Це єдиний шлях щоби втримати відтік трудових кадрів. Думаю, що в цьому плані компанія "УкрСіверБуд" є також флагманом, тому що заробітні плати на підприємстві, як мені відомо, стимулюють людей працювати, - додав Владислав Атрошенко.

Чернігівський міський голова сказав багато вдячних слів на адресу будівельників та їх беззмінного керівника – генерального директора ДП "УкрСіверБуд" ЗАТ "ДСК" Віктора Вереші. І з нагоди Дня будівельника та ювілею підприємства вручив відзнаки Чернігівської міської ради за сумлінну працю й високий професіоналізм.

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

ДОРОШЕНКО Лідія Михайлівна, маляр 4-го розряду;

ЦИГАНОК Дмитро Сергійович, виконавець робіт.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

КОРОБКУ Олегу Михайловичу, столяру-верстатнику 3-го розряду;

СТАРИКОВІЙ Надії Василівні, маляру 4-го розряду.

Колектив провідного будівельного підприємства регіону отримав також привітання від облдержадміністрації та обласної ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відомих та молодих ...

КОМЕНТАРІ