На дорозі М-09 Тернопіль – Львів завершують встелення верхнього шару ЩМА (фото,відео)

На дорозі М-09 Тернопіль – Львів завершують встелення верхнього шару ЩМА (фото,відео)

11.08.18 12:31 0 455
Якість та темпи виконання ремонтних робіт основних магістралей залишаються на контролі у голови облдержадміністрації Степана Барни. Він регулярно здійснює виїзди на ділянки, де тривають ремонти, спілкується з підрядниками та працівниками «Дорожнього контролю якості», які постійно стежать за роботою підрядника, беруть матеріал та відправляють його до лабораторії на визначення якості прокладеного асфальту.

Власне, на якій стадії перебувають роботи на дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, коли вони завершаться та що планується доробити, дізнавався Степан Барна під час виїзду на дану магістраль. Він наголосив, що дорога М-09 – одна із стратегічних доріг, котра зв'язує Тернопіль з Європейським Союзом. На цей напрямок торік було спрямовано понад 300 млн. грн. І цього року дофінансовано ще на суму 75 млн. грн. відповідно до постанови КМУ щодо здійснення реконструкції даної магістралі.

«Ми очікуємо завершення робіт по встановленню верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону до кінця серпня. У вересні вже вийдемо з тим, що маємо завершити процес із встановлення розмітки, і відповідно здійснення заходів безпеки, тобто встановлення дорожніх знаків, відбійників тощо. Сподіваємося, що на цьому напрямку завершимо роботи вже до середини вересня цього року», – розповів голова ОДА.

Нагадаємо, дорога М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська є частиною проекту GO Highway. Дана магістраль утворить транснаціональний коридор і з'єднає два моря – Балтійське і Чорне. У нашій області її протяжність 39 кілометрів. Підрядником, який виконує роботи, є компанія «Техно-Буд-Центр».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фільм про репресії ...
Наступна новина: Чернігів: Чому вода у ...

КОМЕНТАРІ