Логістична транспортна компанія «Делівері»

Логістична транспортна компанія «Делівері»

13.08.18 22:46 0 1182

Компанія «Делівері» - великий український логіст, який здійснює доставку і перевезення вантажів по всій країні. У списку клієнтів цієї компанії знаходяться як великі державні підприємства, так і приватні фірми, підприємці, і, безумовно, фізичні особи. Основною сферою діяльності «Делівері» є транспортні послуги: від великих автовантажоперевезень до кур'єрських доставок відправлень з рук в руки. За допомогою автотранспорту компанія переправляє від 5 до 20 тон вантажів. У щоденному використанні знаходяться двісті автомобілів. Великою перевагою компанії «Делівері» є можливість відстаження вантажів онлайн (до речі, зробити це можна на сайті https://check-track.com/ru/otsledit/delivery/track).

Початок роботи логістичної фірми «Делівері» було покладено в 2001 році. Більш, ніж за 15 років роботи, компанія встигла міцно зайняти лідерські позиції з перевезень вантажів і відправлень в Україні та за її межами. На сьогоднішній день вони складаються в міцних партнерських відносинах з більш ніж 200 тисяч корпоративних клієнтів, які працюють практично у всіх сферах економіки держави.

«Делівері» - це логісти, які намагаються до максимуму розширити спектр своїх послуг поряд з високим рівнем обслуговування клієнтів.

У послугах компанії доставка вантажів і посилок здійснюється в двох варіантах - на склад або за вказаною адресою, в руки клієнта. «Делівері» доставляє вантажі вагою від одного кілограма до восьми тонн. Більш того, при відправленні товару або вантажу клієнту пропонується послуга по упаковці його відправлення.

У компанії діє лояльна система тарифів на послуги. Вартість їх безпосередньо залежить від ваги і габаритів відправлення. А на відправку і доставку палетованих і великогабаритних вантажів, автошин і дисків діє окрема система тарифікації.

Основною своєю метою компанія вважає забезпечення кожного клієнта, незалежно від його обсягів бізнесу або розмірів фірми, максимально якісне обслуговування і відкритий доступ до найбільш широкого спектру своїх послуг - від великогабаритних і вагомих замовлень до індивідуальних відправлень від приватних фізичних осіб, разом з іншими транспортними послугами . Підсумком досягнення цих цілей повинні стати сприятливі умови для розширення бізнесу і зростання його рентабельності кожного партнера компанії.

На сьогоднішній момент «Делівері» відкрила більше 150 своїх представництв. Всі транспортні послуги здійснюються виключно службовцями компанії. Будь-яка посилка з моменту її передачі і до моменту вручення адресату знаходиться під стовідсотковою відповідальністю компанії-логіста. І усілякий доступ до нього для посередників закритий.

Головною перевагою логістики «Делівері» є точне виконання всіх щоденних доставок з Києва, згідно з встановленим графіком. Всі прийняті за день відправлення й посилки ввечері завантажуються і відправляються в місця призначення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества магнитных ...
Наступна новина: Сотні житомирян пройшли ...

КОМЕНТАРІ