Житомирщина: гендерному бюджетуванню навчаються працівники фінансових органів області

Житомирщина: гендерному бюджетуванню навчаються працівники фінансових органів області

15.08.18 10:18 0 466
Працівники фінансованих органів області два дні будуть проходити навчання під час першого тренінгу з питань забезпечення гендерної рівності і впровадження гендерно орієнтованого бюджетування в рамках Проекту «Гендерне бюджетування в Україні». Проводитимуть навчання національні експертки Проекту Маріанна Колодій та Марина Шаповал.

Стартував тренінг 14 серпня. Протягом двох днів його учасники в ігровій формі будуть знайомитися із питаннями гендерної рівності та гендерно орієнтованого бюджетування в Україні та світі.

Від імені керівниці Проекту ГОБ Маї Босніч привітала учасників тренінгу Марина Шаповал:

— «Проект «Гендерне бюджетування в Україні» націлений на користь для суспільства. Нам дуже приємно, що гендерне бюджетування підтримується на законодавчому рівні, і що Житомирська область без будь-яких інструктивних листів самостійно впроваджує гендерно орієнтоване бюджетування. ж ми зібралися разом для підтримки принципу єдності бюджетної системи та для того, щоб навчитися раціонально використовувати бюджетні кошти для того, щоб забезпечувати потреби як жінок, так і чоловіків».

В цілому заплановано проведення 4 дводенних тренінгів для представниць та представників місцевих фінансових органів.

Також участь у початку роботи тренінгу взяв заступник директора департаменту фінансів Житомирської ОДА Вадим Турський, заступник директора Департаменту місцевих бюджетів, начальник Управління планування місцевих бюджетів Міністерства фінансів України Олена Мачульна.

Нагадаємо, що 16 серпня відбудеться семінар з містобудівної діяльності.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ