Микола Негрич: Обранець Солом'янського району

Микола Негрич: Обранець Солом'янського району

15.08.18 23:31 0 1061

Старі райони Києва - це історія, особлива атмосфера і вік. Разом з суспільством будови з часом старіють. Наприклад, на Солом'янці є споруди 50-60 років. Однак всі ці старі споруди породжують багато проблем: занепад, знос, дискомфорт. В цей же час загальними зусиллями держави і жителів міста було виконано багато роботи для приведення Солом'янки в порядок. Ремонти шкіл, садків та інших будинків тривають досі.

Наприклад, в десяти будинках Солом'янки були замінені вікна, зберігши тепло в під'їздах. Надалі планується заміна і ремонт у всьому районі. Так як Солом'янський район є одним з найстаріших, тут проживає багато пенсіонерів, які потребують тепла і комфорт навіть більше, ніж молоді люди. Для перетворення району депутат Київради Микола Негрич робить дуже багато, про це можна подивитися на його сайті: negrich.kiev.ua.

 

Біографія Миколи Негрича

Микола Негрич народився 29 серпня 1982 року. Є громадянином України. Є вищу освіту, закінчив Київський Національний Університет ім. Тараса Шевченка, факультет Міжнародного права.

У 2003 році став головним економістом управління фінансово-кредитних механізмів ДАК «Хліб України», через рік отримав підвищення і став керівником управління держпрограм. Восени 2004 став директором ТОВ «Агропромбудкапітал», де працює до цих пір. У 2006 році був обраний головою наглядової ради ТОВ «Плиски Агро». Одружений, має двох синів.

Першим суспільним будинком для ремонту став дитячий садок No713, який знаходиться на вулиці Волгоградській. Звичайно, це не єдиний сад, що підлягає ремонту. Микола Негрич планує привести в порядок сад № 223 та 2 школи до кінця поточного року.

Депутат Микола Негрич активно бере участь в реконструкції Солом'янського лісопарку. На даний момент йде проектування, і після реконструкції в цьому парку будуть відпочивати мешканці столиці. Всі зміни починаються з малого - районів. Також Негрич Микола Михайлович бере участь і в масштабних проектах, а також здійснює всі необхідні заходи для отримання додаткових коштів, щоб підвищити рівень життя киян.

Зрозуміло, країна не повністю належить депутатам. Перетворення починається під час співпраці і при взаємній вигоді між жителями і чиновниками. Спільна робота - рішення проблем і створення нової комфортного життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Купівля книг через ...
Наступна новина: Як доглядати за могилою в ...

КОМЕНТАРІ