Поради щодо вибору правильної ультразвукової машини

Поради щодо вибору правильної ультразвукової машини

17.08.18 16:50 0 821

Будь-яка медична установа повинна проводити ультразвукові дослідження. Купівля ультразвукової машини є важливим кроком для лікаря і клініки. Весь процес покупки, починаючи з вибору пристрою і закінчуючи самою покупкою, займає більше місяця. Устаткування має не тільки окупути себе в найкоротші терміни, але і забезпечувати жорстку конкуренцію ультразвуковим машинам в інших медичних центрах.

Далі, ми розглянемо основні різновиди таких машин і розповість нам про це співробітник компанії "Canon Medical Systems", в якій безпосредньо можна придбати ефективні ультразвукові системи Canon.

Типи ультразвукових машин

Всі ультразвукові машини діляться на кілька типів:

  • загальної візуалізації;
  • серця;
  • акушерство / гінекологія;
  • хірургія.

Пристрої загальної візуалізації

Пристрої загальної візуалізації - найбільш поширені системи. Саме вони вважаються найбільш універсальними у користуванні. Їх функціональність дозволяє проводити ультразвукові дослідження серцево-судинної системи і внутрішніх органів, як у дорослих так і в дітей.

Ультразвукові апарати для серця

Ультразвукові апарати серця використовуються для детального вивчення серцево-судинної системи. Вони дозволяють проводити дослідження серцево-судинної системи з використанням спеціалізованого програмного забезпечення. Спеціалізовані кардіальні машини також дозволяють проводити дослідження серцево-судинної системи 3D / 4D. Крім того, якщо машина обладнана трансезофагеальним датчиком, можна проводити обстеження в тих областях серця, які важко досліджувати за допомогою трансторакальной ехокардіографії. До речі, найбільш популярними серцевими ультразвуковими системами є GE Vivid E9, Samsung EKO 7, Siemens SC2000 і Toshiba Artida.

Використання ультразвуку в акушерстві та гінекології

Використання ультразвуку в акушерстві і гінекології стало великим проривом в останні кілька десятиліть. Ультразвукові системи дозволяють діагностувати різноманітні хвороби, а також визначити патології розвитку плода. Безсумнівно, останнім часом широко використовується ультразвукове дослідження 3D / 4D в діагностиці плода. Також завдяки сучасним ультразвуковим дослідженням стало можливим лікування різних захворювань сечостатевої системи на ранніх стадіях, роблячи це менш болючим і без ускладнень.

Використання ультразвукових апаратів в хірургії

Використання ультразвукових апаратів в хірургії - великий прогрес в порівнянні зі звичайними хірургічними маніпуляціями. Лапароскопічне ультразвукове дослідження засноване на інвазивній методиці, яка дозволяє отримати відмінну візуалізацію. Лапароскопія стала найпопулярнішою серед тих хірургів, які виконують операції на гепатобіліарній системі, оскільки вона дозволяє визначити точне місце патології.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Покупка финансовой ...

КОМЕНТАРІ