«Олімпійське літо» мандрує Тернопільщиною

«Олімпійське літо» мандрує Тернопільщиною

19.08.18 13:26 0 561
До дітей, які відпочивають в дитячому стаціонарному оздоровчому закладі «Лісова пісня» Борщівського району, 9 серпня завітало у гості «Олімпійське літо» Хлопчики та дівчатка з нетерпінням чекали на старти цього яскравого та веселого дійства. На табірному стадіоні, оточеному лісом, неподалік від мальовничого ставка, організатор - Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» - розташував «змагальні станції» спортивних випробувань.

Півтори години тривали цікаві випробування на усі смаки - естафети на швидкість, спритність, влучність та витривалість. Це «Біг змійкою», «Ведення м?яча», «Флорбол», «Боулінг», «Мішечки в ціль», «Човноковий біг», «Садіння та збір картоплі», розповiли в управліннi фізичної культури та спорту.

Нескінчений вир різноманітних естафет захопив увесь дитячий колектив «Лісової пісні». Найбільш швидкі та спритні завоювали «рекордну кількість» «талонів здоров?я». Ніхто з дітей, незалежно від виграної кількості талонів здоров'я, не залишився без нагород.

Усі учасники отримали призи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі продовжують ...
Наступна новина: Центральну вулицю у ...

КОМЕНТАРІ