Цікаве у Чернігові на ці вихідні

Цікаве у Чернігові на ці вихідні

19.08.18 08:45 0 604
18.08.2018 – прекрасне число одразу з трьома вісімками, які подібні до символу нескінченності, яке дуже підходить для шлюбів!

Саме в цей день, у суботу, в Україні очікується весільний бум. От і в міському сквері ім. Богдана Хмельницького о 15.00 відбудеться унікальне й дуже красиве дійство – дві пари зареєструють свій шлюб. Вони – не тільки наречені, а й учасники проекту "Шлюб за добу", який в Чернігові втілюється спільно Міським Палацом культури та Чернігівським МВ ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

Приходьте просто подивитися, зробити красиві знімки та порадіти за щасливих молодят!

Організатори обіцяють також подарунки від партнерів свята.

Після цього - як завжди, в суботу та неділю - у міському сквері ім. Богдана Хмельницького буде не тільки на що подивитися, а й до чого долучитися. Тема цих вихідних у проектіChас – Чернігів театральний.

Уявіть собі: ви самі зможете побути костюмером театру, саме ви зробите настрій театру, саме ви виготовите театрвльну маску, саме ви її обіграєте, і саме ви отримаєте можливість участі в майстер-класі від відомого актора. А також ви побачите театр від особливих, але таких морально стійких діток, і саме ви зможете їх підтримати.

А ще анонсована вистава під відкритим небом!

Читайте уважно розклад:

Окрім того, 19 серпня (в неділю) – вже традиційно чернігівців запрошує народне святкування «Спас на Шерстянці». Хто живе поблизу – та й не тільки поблизу – приходьте!

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі вступну ...
Наступна новина: В Тернополі демонтовано ...

КОМЕНТАРІ